• (bkz: tim whatley)
  • malcolm in the middle'daki babayı* canlandıran, performansı takdire şayan bir aktör. ayrıca söz konusu muhteşem dizinin birkaç bölümünde yönetmenlik de yapmıştır.
    http://us.imdb.com/name/nm0186505/
  • how i met your mother dizisinde ted´in patronu olarak karsimiza cikmis aktör.
  • cnbc-e de yayınlanacak olan breaking bad'de oynuyor sanırsam.
  • breaking bad dizisinde başrol oynayan aktör. bu roluyle emmy ödülü kazanması da olasıdır.
  • harika bir oyunculuk sergilemektedir breaking bad dizisinde. büyük ihtimalle emmy'i de evine götürecektir
  • dizi adamıdır. sinemanın kaybıdır. 2008 emmy'ide ödül toparlar mı bilemem. fakat bildiğim odur ki at de at oynar, taş de taş oynar, sezar de sezar, hitler de hitler oynar.

    malcolmların babası,seinfeldlerin doktorudur. tek hareketiyle adam güldürür.
    edit: eheheh ehehee ...almış emmy'yi sn cranston. pek mutlu oldum.
  • the x-files'in 6. sezon 2. bölümü drive'da da oynami$tir. nefis bölüm, nefis performans.
  • 1956 doğumlu amerikan aktör...

    breaking bad dizisinden dolayı kendisini kimyager ve akciğer kanseri olarak gördüğüm...

    ya, bir insan nasıl böyle öksürür ve öksüren insan rolü yapar benim mantığım almıyor. adam öksürürken tüylerim diken diken oluyor, sanki dizi izlemiyorum gerçek bir hastaya bakıyorum.

    bir tek öksürük rolü değil tabi, öyle bir aile babası rolü var ki görülmeye değer. gerçekten kendisinden 100 de 100 bağımsız bir karakteri insan böyle güzel mi sergiler. mesela: hani insan çok duygulanır da gözünden yaş gelmez ya, işte bu adam bu rolü öyle bir yapıyor ki sizin gözünüzden yaş geliyor.

    emmy' yi gerçekten çok hak ederek kazanmıştır.(en iyi erkek oyuncu dalında)
  • dün akşam drama dizisi en iyi aktör dalındaki emmy'ye ikinci kez sahip oldu. insan bu ödül olaylarında "sen bir kere aldın bırak başkaları da alsın" gibi şeyler geçirir içinden, fakat bu adam için "helal olsun" demekten başka bir şey gelmiyor elden, diğer adaylar da birbirinden başarılı üstelik *****. bir de o harikalar yarattığı walter h. white rolüyle aldığı ödül karşısında bu kadar mahçup olmuş, bu kadar içten ve mütevazı bir konuşma yapan başka birisini de görmedim törende (ağlamaklı bir mutluluk eşliğinde 'şu an işsizim, bana iş verin' serzenişli bir konuşma yapan kristin chenoweth hariç). 'bunu hakedecek ne yaptım ki' bazlı şeyler söyledi ödülü aldığında, bir kez daha saygı duydum. ayrıca üzülüyorum niye bu adam hala televizyonun dışına çıkamadı diye. güzel bir sinema rolü kapmak için daha ne yapsın adam? breaking bad bitmesin istiyorum o ayrı ama bencillik de yapmamak lazım, bundan fazlasını hakediyor kanımca.
hesabın var mı? giriş yap