• en iyi bitcoin alıp satma sitelerinden biri.. güzel tasarımı ve güvenilir olması bir yana sayfanın sağ tarafındaki trollbox'u ile gözlerden yaş getiren sitedir.. çok iyi geyikler dönüyor ara ara..
  • bitcoin alıp satmak için kullanılan sitelerden birisi. burdan banka hesabınıza para gönderemezsiniz. anca iş paypal, okpay gibi 3. parti aracı kurumlara gönderip ordan çekebilirsiniz. (paypal komisyon oranı %6 bu arada ona göre)

    size bir tavsiyem olacak, "aman bitcoin aldı başını gidiyo, ben de hızlı yoldan zengin olayım" hayaliyle bu işe giriyorsanız yamayın. evet bitcoin şu an çok karlı gözüküyor ama bir o kadar da tehlikeli. bu mecrada alım satım yapmak öyle bankanız üstünden güvenli güvenli döviz/altın vs bozdurmaya benzemez. büyük risk altındasınız. btc-e, mtgox gibi siteler sürekli ddos saldırısı altında bir kere. ayrıca hackerlar, online cüzdanınız yeterince güvenli değilse anında bütün birikiminizi alır götürürler ve bir daha o parayı göremezsiniz çünkü btc-e, mtgox vs bu konuda asla sorumluluk kabul etmiyorlar. çok canınız yanar. kaldı ki bu siteler bir anda talep çokluğunu kaldıramayıp iflasa giderse de hiçbir surette paranızı kurtaramazsınız. bununla ilgili kanunlar yok çünkü. en büyük bitcoin alım satım sitesi mtgox'ın başı amerikan hükümetiyle dertte zaten şu an. her an bir sakatlık çıkabilir.hiçbir garantisi yok. o zaman da her şekilde yanan siz olursunuz.

    özetle; eğer illa bu işe girecekseniz, çok çok iyi araştırın. bütün seçenekleri gözden geçirin, en güvenli yöntemleri kovalayın. eğer bu tür konularda teknik bilginiz yoksa zaten en baştan hiç bulaşmayın. gerçekten komplike işlemler gerektiren işler bunlar çünkü. tekrar ediyorum bu gerçekten sakat bir konu. bütün seçenekleri tek tek araştıp olaya iyice vakıf olmadan bu işe başlamayın. 2 kuruş birikmiş paranıza yazık olmasın.
  • btc-e.com'dan para çekmek için şu yöntemi izleyebilirsiniz.. öncelikle btc'lerinizi btcturk.com'daki bitcoin adresinize gönderirsiniz ardından tl'ye çevirip banka hesabınıza 5 tl eft masrafı karşılığında 1 saat içinde gönderebilirsiniz.. yalnız bu sitede takas yapıyorsanız acayip vaktinizi yiyor, başından kalkamıyorsunuz.. nacizane tavsiyem btcturk.com'dan btc alın orada dursun..
  • bu siteyle mtgox arasında btc'lerdeki 100 dolarlık farkın neden olduğunu bir türlü çözemediğim rus menşeili dijital sikke marketi. bilen varsa beri yaksın kutumu.

    yanan kutu editi: bitcoinsever bir sözlükçümüz güzel açıklamış, benden başkasına da dert olmuş olabilir diye buraya olduğu gibi yapıştırıyorum: "mt.gox'a para yolla sonra hesabına geçsin, bir gün de tekrar usd olarak çekmeye kalk. yollama kısmı sorunsuz (şansın yaver giderse) çekme kısmı ise imkansıza yakın.

    bunun tam tersi de btc-e.

    birine fiat currency ile girmek nerdeyse imkansız, diğerinden çıkmak. işte bunlar da arz ve talebi fiat/btc paritesinde ters etkiliyor."
  • sanal para alım satım sitesi. bu tip siteleri döviz bürosu olarak kullanmak gerekir. sanal paranızı burda tutmak yerine satın aldıktan sonra sanal cüzdanınıza göndermek daha sağlıklıdır. ancak sanal cüzdan şifresi ve backup dosyalarını bir şekilde kaybederseniz soğuk bile sizi kesmez.
  • bir türlü para yatıramadığım site. bilen varsa bir el atsın.
  • bu siteye masrafsız ve hızlı para gönderme metodu yoktur. en kısa yöntem yandex money ile interkassa'ya para göndermek ordan da btc-e.com a yönlendirmektir. ama iki kere komisyon ödeneceği için btcturk.com dan bitcoin alıp göndermeyle aşağı yukarı aynı tutara denk gelir.
    zaten bu tip çakallıklar olduğu için piyasa ortamında bu sitedeki btc fiyatı bu kadar düşüktür.
  • iki gündür kıyamet kopuyor burada, millet yatırımını 2 ye, 3 e, 10 a katlar oldu. daha geçen hafta 4$ olan litecoin 20$ oldu olacak. yakın zamanda patlar mı patlamaz mı bu bitcoin çılgınlığı bilinmez ama dünya tarihe geçecek bir olay yaşanıyor şu sıralar.
  • hain banka lobisinin tuttuğu hackerlar tarafından yoğun ddos'a maruz kalan site. arada coinlerimizi hüpürdetmeseler bari demekten başka yapacak şey yok. az evvel son anlardaki fiyat düşüşü de ddostandı. rusların siber güvenlikçiliği sağlamdır diyip bekliyoruz.
  • bu siteden btcturk cüzdanıma transfer emri verdim ve 10 saattir bekliyor. ticket da açtım ama cevap yok. bir önceki transferim yarım saat içerisinde geçmişti halbuki.

    edit: btcturk'e mesaj attım ve hemen ilgilendirler. transfer gerçekleşti.
hesabın var mı? giriş yap