• tam ifade, " bu deve çobanları defolup geldikleri yere geri gitmeli " olan bir ifade..

    kim demiş: almanya aşırı sağcı afd partisi saksonya anhalt teşkilatı başkanı andre poggenburg.

    önemli bir şahıs olmasa da almanya'daki önemli miktar aşırı sağ insanın hislerine tercüman olduğu için söyledikleri önemli.
    eleman orada durmamış, yardırmaya devam etmiş:

    “bu çörek otu tacirlerinin kıçında 1.5 milyonluk bir soykırım var. onlar da kalkmış bize tarih ve yurt hakkında ders vermeye kalkışıyor”.

    http://www.hurriyet.com.tr/…nlari-defolsun-40742730
  • "gecmislerinde 1.5 milyon kisilik soykirim var taam mi" diye 4 milyon kisiyi surgun etmeyi oneren tatlis bir bebis demeci. evet bizim gecmisimizde 1.5 milyonluk bir turizm kazasi (asla soykirim degil. tatile goturuyorduk yolda olduler kendi kendilerine durduk yere) var, ama kankacim senin gecmisinde (resmi sayilara gore) 6 milyon kisilik soykirim var. nasil edequé?

    edith: batida yaygin kabul goren 1.5 milyon sayisi, su kitaba dayandirilmaktadir: https://www.mcvts.net/…city/domain/155/textbook.pdf
  • kendisini nazi olarak görmeyen ama yabancilara düsman büyük bir yigin var almanya da ve bu suriyeli göcmenlerin gelmesinden sonra daha da artmis durumda. üstelik almanya ekonomisi oldukca iyi durumdayken. normalde bu türden yabanci düsmanliklari ekonomi bozulunca ve issizlik artinca cogalirdi. sanirim bu suriye savasi en cok merkel in basini sonra da oradaki yabancilarin basini agritti, agritiyor.
hesabın var mı? giriş yap