• --- spoiler ---

    vatandaşlarımız vatana ihanet edenlere oy vermez, hesap sorar.
    --- spoiler ---

    keşke başta yazsaydı, en azından okumazdım devamını gitmiş en sona yazmışlar...

    he amk he halk vatan hainine oy vermez hesap sorar he . ahahah:))
  • (bkz: asker zekası)

    savaş çıkarsa göndereceksin, düşman askeri öldürecek. ülke işgal edilirse işgalcileri püskürtecek. başka hiçbir işte tek kelime bile etmesine izin vermeyeceksin. hangi tepe nasıl savunulur, hangi gemi nasıl batırılır gibi konular dışında konuşturmayacaksın. (bkz: başörtüsüne savaş açıp götü kaybetmek) yoksa şöyle şeyler söyleyebiliyor:

    "akp hükümetleri adaları alenen yunan askerine teslim ettikleri için tepki veremiyor. yunanistan’a nota vermiyor ve bu konuyu ısrarla akp tabanından gizlemeye çalışıyorlar. çünkü akp’ye oy veren vatandaşlarımızın çoğunluğu bu durumu fark ederse akp baraja takılır. vatandaşlarımız vatana ihanet edenlere oy vermez, hesap sorar. " https://odatv.com/…p-baraja-takilir-0701181200.html

    bir şartla hak verebilirim: ekonomi sıçarsa akp seçmeninin aklına bu adalar meselesi de geliverecektir. ama ekonomi bir şekilde idare eder durumda olabildiği sürece o adalar kimsenin umurunda olmayacaktır. rte gibi birinin üslubunu bayılıncaya kadar alkışlayıp kılıçdaroğlu'nun "üslup sorunundan" bahseden tuhaf bir kitleyle karşı karşıyayız. köşe yazarından düz seçmenine kadar.
hesabın var mı? giriş yap