• işte! masum ve gariban kız çocuklarının ölümünü seyrediyoruz. kader kader diye diye.
  • güzel başlik yerinde ve zamaninda olmuş . askerimiz sehit olur garibandir ailelerinin evlerinden bellidir iki gözlü kerpiç evlere bayraklar asilir . öğrencilerimiz tecavuze uğrar vakiflarda kalmak zorunda olan öğrenciler ogrencilerimiz yanginda ölür .
    artik bizde derman kalmadi dayanacak güçte kalmadı . bittik artık biz .
    bu ülkeyi düşünmekten kendimizi yorup bir işe yaramayan insanlarin siyasette olmasindan yorulduk .
  • %99'u müslüman(!) olmasından dolayıdır.
    sorsan herkes elhamdülillah müslüman ama islam'ın i'sini bile bilmezler çünkü koyun psikolojisiyle çoğunluğa uyarlar ve mal gibi önüne koyulan şeye inanıp onun üzerinden de menfaat sağlamaya çalışırlar. islamiyet'i araştırıp okusalar kul hakkının önemini anlarlar. ancak şeytana hizmet eden çoğu tarikatlar insanları yanlış yönlendiriyor.

    sözü daha fazla uzatmadan yaşadığım bir olayı anlatacağım. bir şehrin küçük bir köyünde öğretmenlik yaparken okulun türkçe öğretmeniyle samimi arkadaş olduk. ibadetlerimizi beraber yapıyorduk. beni evine ve sohbetlere davet etti. kendisi süleymancılara bağlıydı. 1-2 evine ve sohbetlere gittim. kuran hep kitaplığın arka raflarındaydı ve en görünen yerlerde said nursi'nin kitapları vardı. ben kitaplığa yanaşıp kuran'ı elime aldığımda bana bakışı bir anda değişti.

    derken bir gün okulda mevzu kul hakkından açıldı ve ben kul hakkının çok mühim olduğunu söylediğimde kendisi bana dönüp "aslında biliyor musun kul hakkı yediysen eğer kutsal topraklarda bir yer var oraya gidip bazı dualar var onları okuduğunda tövben kabul oluyor. yalnız bu aramızda kalsın." dedi. ben en az yarım saat şoktan çıkamadım. camide bize imamlık eden kişi karşımda iki dakikada hurafe yazdı.

    içini boşalttıkları islam'ı kullanarak kendilerine menfaat sağlayan çoğu tarikat aslında şeytanın en büyük uşağıdır. bizim cahil insanımız da bunlar "allah" diyor diye veya şahsi menfaatleri için içlerine giriyor ve bilerek veya bilmeyerek şeytanın uşaklığını yapıyorlar.
  • sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada hep garibanların ölmesi
hesabın var mı? giriş yap