• ajda pekkan sarkilarina benzettigim ender güzel hande yener sarkilarindan biri, loopa kolay giriyor.. ask dedigin germeli be güzelim..
  • (bkz: küçüğüm)
  • acı çeken kadınların kadim dostu hande yenerin çektiği klip de pek güzel uymuş şarkıya.terk edilmiş ya da terk etmiş ama üzülen kadın bilindiği gibi kendini bakıma, güzelliğe, dedikoduya verir, arkadaşlarıyla bitmek tükenmek bilmeyen erkek mevzularına dalar. klipte de bir güzellik merkezinde tüm bu ihtiyaçlar birarada giderilmekte arada da arkadaşlarla birlikte dansedilmektedir *. bu şarkıya da bu yakışır.
  • hande yener' in fazlasiyla sezen aksu gibi okudugu sarki. hatta deseler ki bu sezen aksu' nun genclik yillarindan bir sarkisi inanacagim neredeyse, o derece. yine de itiraf ediyorum, taklit gibi gelse de cok begendigim sarki.
  • klibi destiny's child'ın bills bills bills'indeki kuaför sahnesini, beyonce'nin naughty girl'ündeki perde sahnesini ve crazy in love'ın sonundaki sarı kıyafeti ve danslarını içermektedir. orjinal ve eğlenceli şarkı kaliteli ama arak klip..

    edit: tekrar seyredince, aslında çok da arak olmadığı anlaşılıyor, esinlenilmiş. şarkı zaten çok başarılı, tam yazı bitirmeye uygun..
  • hande yenerin çıkardığı albümün promosyonunu bitirmeyerek hiç durmadan klip çekmesinin son halkası. bu klipte kendisi tam bir tikky havası yakalamıştır tüm davranışlarıyla ve ortamla. ayrıca şarkıdaki ikide birde araya giren yani şimdidenler ve lay lay lay diye giden bir yerden çalıntı olduğunu düşündüğüm kısım sinir bozuyor. ancak şöyle bir durum da var, yine çekim olarak olsun, danslar olarak olsun çok kaliteli bir klip olup kendini izlettirmektedir. ayrıca şarkı da hiç fena değildir, insanı hemen yakalamaktadır. türkçe pop diye eğer bir müzik türü varsa ne kadar dinlemesem de hakkını vermem gerekir ki şu aralar en başarılı bayan sanatçısı hande yenerdir bana göre.
  • truth hurts un addicted adlı sarkısıyla aynı ritme ve ezgisel yakınlıga sahip olan parca. ben de nıye sevıyorum bu parcayı dıyordum.
  • klibinde hande yenerin muthis bir uzayli performansi sergiledigi parca.
  • hande yener version:

    içindeyken çok acı aşk
    dönüp geçmişe bakınca güzel
    yani şimdiden ayrılmayı o yüzden seçtim ben

    mükemmel malesef sıradan
    çekilince aşk acısı aradan
    yani şimdiden ayrılmayı o yüzden seçtim ben

    sevmedim fikrini aklından çıkar
    bil ki yeni gelenler eskiyi aratıyor

    aşk dediğin germeli böylesi sıkar
    son zamanlarda tarih kendini tekrarlıyor

    iyice ezberle tenimi
    ruh değiştirir tutmaz kabını
    yani şimdiden ayrılmayı bu yüzden seçtim ben

    arada varsa aşka inanan
    çekinmesin gelsin sıradan
    yani şimdiden ayrılmayı bu yüzden seçtim ben

    sevmedim fikrini aklından çıkar
    bil ki yeni gelenler eskiyi aratıyor

    aşk dediğin germeli böylesi sıkar
    son zamanlarda tarih kendini tekrarlıyor
  • ayrıca bir ozan ünlü bestesi.
hesabın var mı? giriş yap