budur
-
cem yilmaz'in hersey cok guzel olacak filminde mazhar alanson'a gozluk begenirken karar verme kelimesi.
-
- bak simdi bu ay parayi gec alicaz, o zaman odemelerimizi soyle hesapliyoruz..
- yok oyle degil o.
- peki nedir abi?
- budur. -
secim ya da begeniyle alakadar uzun zaman almis bir isin nihayete ermesi niyetiyle agizdan cikan soz toplucugu (bkz: toplucuk)
-
adı hıdır olan birinin elinden gelen "budur"
-
-bu mudur?
sorusuna verilebilcek en kestirme cvp.. -
yazılanlar beni yanıltmadıysa obsesifliği* ile bir sevecenlik hışırtısını bünyemde hissettirmiş, öğrenmeye azimli olduğunu da arada şahsıma hissettirmiş, sözlüğün yeni oluşumlarından bir kişilik.!
-
sözlükte geçirdiği read only zaman boyu yaptığı tek işin sözlükte ilgi çekme teknikleri başlığını hatmetmek olduğunu anladığımız kişi. hoş mu gelmiş, beş mi gidecek önümüzdeki günlerde göreceğiz.
-
sürekli olarak kendisi hakkında acaip bilgiler verip, entrysini de kereste, hıyarto, şaşkaloz gibi sıfatlarla bitiren, fotokopi entryleriyle dikkat çeken sözlük yazarı.
-
en megalomallar istatistiginde birinci siraya oturdugu gun (yarin herhalde) boyunda bir degi$me olmadigini farkettiginde hayal kirikligina ugrayacagini du$undugum yazar. (farkli kategorilerde girdim ciktim hala 1.80 valla.)
-
en megalomallar istatistiğinde iddialı bir yere sahip olmak isteyen biri olduğundan, "neden başlıkları alt alta okumak nickini seçmemiş ki?" diye düşündürten tapir.