• az önceki maçta nakavt olarak bizi üzmüş türk boksör. dövüşürken gardını çok düşürmesinden dolayı yediği sağlam yumruk sonrası dikiş tutturamadı.
  • sporculuğu ile gelemediği gündeme, ırkçılığı ile gelmeye çalışan boksörümsü
    varlık. yenildiği vasat bir boksördü. alptuğ'un yenildiği vasatında altı boksördü. sinan şamil, selçuk aydın ın yanında bunlar kim? abd nin vasat boksörlerini bile yenemeyen yerlerde ovunan adamlar nasıl wba, ibf, wbo, ibo kemerlerini alan boksörlerle dövüşsün? mümkün değil. işte adriana ya bozkurt mozkurt yaptırıp takılırlar kafalarına göre. zaten fazla şişirilmişlerdi bari vasat boksörlere yenilip kendilerini rezil etmeseler iyiydi.
  • garabet yuvası adana'nın, belediye eliyle dünyamıza kazandırdığı bir diğer boksorümsü varlık. gereksiz. olmasa da olur. hatta olmasa daha iyi olurmuş.

    ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. ama maalesef bizim ülkemizde zeki kişiler pek az ilgileniyorlar sporla. ve bu kişi kesinlikle o pek azından biri değil.
  • 1991 doğumlu buğra öner atilla, kardeşi alptug kürşat öner ile beraber profesyonel boksörlük yapmaktadır.

    15 yıllık spor hayatında: 8 türkiye şampiyonluğu, 2 türkiye 2. liği, 1 türkiye 3. lüğüne sahip olup; 23 yaş altı dünya altın kemeri'ni alarak şampiyon olmuştur. daha sayamadıklarım ile göğsümüzü kabartmıştır ve kabartmaya devam edecektir.
    2 defa türkiye'nin en başarılı sporcu ödülüne layık görülmüştür. ayrıca, türkiye'nin en genç profesyonel boksör ünvanına da sahiptir.

    kendisi ile instagramdan bir kaç sohbetim de olmuştu. mütevazi ve bilgili, bir onlar kadar da ülke sorunları ile yakinen ilgilenen bir ''arkadaş''tır.

    en fazla hoşuma giden özelliği ise ne mutlu ki türk milliyetçisidir. türkçülük ideolojisinin güzel savunucularındandır. amacı; türk dünyası'nı, türk tarihini ve kültürümüzü dünyaya tanıtmak, türk bayrağını dünyada dalgalandırmak ve turandır. kendisi aldığı şampiyonluklarla tanınsa da, asıl türklüğü ile tanınmak istemektedir. bu ve buna benzer cümleleri, kendisi de sıkça kurmaktadır.

    herkesin bildiği bir isim olan adriana lima' nın kurt gibi ulumasına da ön ayak olan isimdir. hatta bu konu ile ilgili bu şekilde bir demeci vardır.

    '' amerika'nın miami kenti'nde 45 günlük bir kampa girdik, antrenman yaptık. orada boks salonunda adriana lima ile karşılaştık. antrenörümüz tanıştırdı. daha sonra orada fotograf çekilmek istedik. salona ilk gittiğimizde ringin arkasında göktürk bayrağı ve doğu türkistan bayrağı asılıydı. onu kendisine anlattık. zaten göktürk bayrağı'nı biliyorum dedi, ve biz de türk'ün sembolü olan bozkurt'u yaptık. kendisine de söyledik. vücutlarımızda bulunan atilla ve kürşad dövmelerini de gösterince, onları da bildiğini söyledi. sonra biz video çekerken bozkurt işarete yaparak uludu. biz ona bozkurt işaretinin siyasi olmadığını türklük ile alakalı olduğunu, türklüğün simgesi olduğunu söylemiştik. yaptığı hareketin anlamından, türklük ile alakalı olduğundan bilgisi vardı. hatta kendisi ayak bileğindeki ay-yıldızlı dövmeyi göstererek 'bende de türk bayrağı var' dedi. ''

    merak edenlere demecin devamı
    adriana lima'nın bozkurt yapması ve uluması videosu

    ayrıca kolpaçino 3 filminde de kendisine rol verilmiştir. kamera arkasından bir video

    ---

    not: asla yalnız değilsin. başarıların daimi olsun.

    edit: izmir'in dağları
  • türkçe yazmasini bilmeyen milliyetçi ve ahmet kaya düşmani bir şerefsizdir kendileri.
  • ülkesi için yumruk atan, yumruk yiyen profesyonel bir sporcudur. ahmet kaya'yı sevmemesi kendisini şerefsiz yapmaz.
  • kendisinin yazısındaki bir harf hatası ve kürtçü, pkk sempatizanı olduğunu bildiğimiz bir eski şarkıcıyı sevmemesi nedeniyle kin kusulan boksörümüz. keşke bunu söyleyen de kendi yazılarının doğruluğunu ve "ı" ve "i" harfini nerede, nasıl kullanacağını bileydi.

    bu ülkede bir süredir türk ve türk'üm kelimelerini sıklıkla kullananlara bir alerji gelişti. ama merak etmesinler biz türkçüler bu hastalığın ilacı üzerinde çalışıyoruz. yakın zamanda bu arkadaşları tedavi edeceğiz.
  • motivasyonunu bir türk olarak türkçülüğünden alan ve yanlı bakış açılarının faşist olarak nitelendirdiği diğer yandaki bakış açısından bakacak olursak ona faşist diyenlerinde aleni potansiyel terörist olduğunu görebildiğimiz.garabet yuvası dedikleri mustafa kemalin aklında milli mücadele fikrinin ateşleyen şehrin adananın doğurup yetiştirdiği boksör.
  • pkk sempatizanları tarafından sevilmemesinden adam olduğunu anlayabiliriz. fazla tartışmaya gerek yok. özetle bu ülke için ay yıldız bayrağımız için dövüşen bir cengaverdir kendileri.
  • "it iti ısırmaz" deyimi bir kez daha çürütülmüştür ve yine it iti ısırmıştır. kendisini vuranlar ülkü ocaklarındandır. rahmetli ahmet kaya'ya hakaretler eden, kürt düşmanı, sporculuğu ile gelemediği gündeme siyaset ile gelmeye çalışan mafyavari brothers. ahahahha ben yine de kendilerine geçmiş olsun diyorum, umarım hatalarından ders çıkarır ve kendilerine çeki düzen verirler. her ne olursa olsun kimse hak etmiyor bunu çünkü.
hesabın var mı? giriş yap