• kanaltürk'te sunduğu spor haberleri, hafta sonu ana haber bülteni ve "yeni bir gün" adlı programıyla ekranlarımızda parlayan güzeller güzeli... en kısa zamanda tekrar parlatsın o ekranları dediğimiz, yeni programlarını beklediğimiz...
  • hafta sonu, gece haberlerini sunan cnn türk spikeri.
  • ilber ortaylı'dan ayar yememiş, aksine ilber ortaylı'nın hışmına uğramış spiker. hakkında bilgim yok, klasik tabirle tanımam etmem ama gündelik hayatta yaşadığımız tartışmaları normal karşılarken, televizyonda gördüğümüz en ufak kıvılcımı ''aha aha bak şu ayar yedi, şu ayar verdi'' tadında yorumlamak doğru olmasa gerek.

    ilber ortaylı'da zaten bu konularda yani insanları azarlama konusunda sabıkalı biri olarak biliniyor zaten. bu olayda çok farklı değil.
  • orta yüzünde bir asimetri var ama on haber bülteni oldu hala çözemedim.
  • ortaokul arkadasim.guzel oldugu kadar da sevimli ve alcakgonulludur kendisi.
  • bir süredir ntv haberlerini takip etme sebebimizdir. ekrana yakışması ayrı, habere yakışması ayrı övgü konusudur. şimdiye kadar ekranda yaptığı her işi başarı ile gerçekleştirmiş, ailecek takdirimizi toplamıştır. ailecek, severek izliyoruz efendim :)
  • - ciddi ve olumsuz haberler sunmasını tercih ederim; onları bir nebze de olsa iyi hâle getirebiliyor. ayrıca asık surat çok ama çok yakışıyor kendisine.

    - açık renk ruj o kadar iyi duruyor ki dudaklarında... yüzünü aydınlatıyor, gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor. keşke hep şeftali-yavruağzı tonlarında takılsa.

    - twitter'dan gördüğümüz kadarıyla çok tatlı, şirin bir kedisi var. ilk gördüğümde peluş sanmıştım.

    - bir de google görseller'de adını aratınca ilk sırada onunla alakası olmayan bir kadının resmi çıkıyor. bir şekilde o siteye ulaşıp o resmi değiştirtmeli bence.

    uzun zamandır yazmak istediğim bir entry'di. şimdiye kısmetmiş.

    edit: twitter'dan el cevab - kıh kıh kıh :)
  • -ne güzel iş yaptığını hatta ntv de ara değil ana haber sunması gerektiğini,
    -makyajının ne kadar güzel oldugunu,
    -kedisinin dünyanın en güzel kedisi oldugunu yazarsanız size memnuniyet twiti atan, aksi halde bildiğin tahammülsüz kezban.

    uzun zamandır yazmak istemiyordum ama sözlüğü takip ettiğini gördüğüm için bugüne kısfmetmiş.
  • twitter da dilara konusunda en azindan bilgim yok diyerek twit atan kisi.
    (gibi) yapmadigi icin kezbanlik mertebesini basariyla gecmistir efendim.
  • ne zaman ntv'yi açsam karşıma çıkan insan. annemden babamdan çok kendisini görüyorum. bizim evden birisi gibi oldu. ek olarak ekranlardaki en başarılı spikerlerden.
hesabın var mı? giriş yap