• 2010 yılında hakan fidan denen gereksiz ve işe yaramaz adam için ortadünya'daki fantastik kurguyu aratmayan bir köşe yazısı yazmıştır. acaba şimdi okuyup utanıyor mudur?

    link
  • 18 ocak tarihli 'chp ikiye ayrılacak' başlıklı yazıyı kaleme alan zat..yazının ana konusunu geçtim de diyor ki yeni sistemle güçlü parlamento oluşacak..yani akp cephesinde durum bu başka da bir şey söylemeye gerek yok..
  • an itibari ile komplo teorisi kombosu çekiyor.

    hayır ben hayatımda hiç bu kadar çok komplo teorilerine ait kelimelerin aynı cümlede kullanıldığını görmedim.

    evanjelizm
    illiminatü
    tapınak şövalyeleri
    haşhaşiler
    siyonistler
    masonlar
    11 eylül
    büyük ortadoğu projesi

    şimdi siz kurun cümleyi kafam yandı amk yazarken adam bir de üşenmedi cümle kurdu

    hale’n izlemiyorum zap yaptım. ama o an için resmen hipnotize etti.
  • mesleğini de karakterini de yandaş ve yancı vitrinlerde sergileyen sözde gazeteci. ağzı da çok kokar.
  • kahvehane marabası
  • adalar meselesine bakınırken kendisinin 2010'da yazdığı bir yazıya denk geldim. diyor ki; efendim ikinci dünya savaşı'nda almanlar bize adaları devretmeyi teklif etmiş ama biz cesur davranamayıp kabul etmemişiz. yazının sonunda da ismet inönü'ye sallamış.

    italya'nın axis'i terk etmesi ve aldığı yenilgiler sonrası zayıflayan almanya'nın işgali altında olan adalardan bahsediyor. bir de almanların gelip hayrına "türkiye kardeş, geçen savaşta sana çok yüklendik, özür dileriz, al bu da bizden sana bir özür hediyesi olsun" dediğini falan zannediyor herhalde. geçen savaşta devredilen gemileri hatırlamak istememiş olsa gerek. :d

    tanım: her gün sürmanşetten emekliye zam müjdesi veren bir kağıt parçasının köşe yazarı.
  • takvim isimli kağıtta yazıyormuş. az önce a haber de denk geldim. inanılmaz saçma tespitler yapıyor. sorsan kendisine gazeteci der. neymiş millet ittifakının açıklama tarihi olarak 28 şubat tarihini göstermesi 28 şubatın devamıymış, bilmemneymiş. saçmalıklar analiz oluyor bu devirde
hesabın var mı? giriş yap