• epic games, people can fly ve electronic arts tarafından yapımı bugün doğrulanan, 2011'de çıkması planlanan fps türündeki yeni oyun. skill ve combat sistemiyle farklı olacak gibi.
  • kesinlikle cok eglenceli ve orijinal bir dizayna sahip bir oyun. gelecek uc ay icerisinde buglarindan yeterince arinirsa cok ses getirebilir.
  • epic, ea ve people can fly ile voltranı oluşturup ortamın amına indirecek fps oyunu... multiplayer başarısı kesinlikle muazzam olacaktır..
  • bir oyunla arkasındaki firmanın ismi ancak bu kadar uyumlu olabilir.*

    her şeyiyle epic bir oyun olacak gibi : http://www.bolumsonucanavari.com/…_trailer-1788.htm
  • demosuna bakarsak gayet eğlenceli bir oyun olmuş.

    aksiyon ve eğlence için düşünülmüş hareketler ve yenilikler güzel... fikirlerin uygulaması da iyi... görsellik kısmı demo itibariyle çok iyi değil sanki ama yine de idare eder, oyunu oynatmaya yeter gibi görünüyor. ayrıca demo ile gelen oyun içi video'lar da bayağı ilgi çekici sahneler vaat ediyor ve merak uyandırıyor. içerdiği bol aksiyonu düşününce multi yönü de zaten pek çok oyuncuyu tatmin edecek gibi...

    yine de -dementia'ya da selam ederek- bulletstorm'un geri planda kalmaması için ea'dekiler oyunu crysis 2 ile aynı döneme denk getirmezler umarım. çünkü tam olarak aynı kulvarda sayılmasalar da crysis 2 bulletstorm'a göre biraz daha iddialı bir şekilde geliyor.
  • neredeyse bir yıldır çıkmasını beklediğim lanet olası bir oyun. people can fly kadrosunun gün aşırı promo videoları yayınlaması sebebiyle, insanın ağzının suyunu akıtan, gazlardan gazlara sürükleyen bir yapısı var. demosunun sadece konsollara gelmesi ise devasa bir terbiyesizlik.
  • dün itibariyle demosunu xbox plartformunda oynama şansını yakaladığım oyun,uzun süredir eğlenerek oynadığım fpslerden bir tanesiyle demodaki time trial vari chapterdaki grafikler üzerinden konuşursam gayet başarılı bir an aklıma enslaved odyssey to the west oyununu getirdi gerek renk paleti olsun çevre olsun birebir gibiydi.

    uzun bir süre live'da oyalar bu bizi.
  • dün akşam akşam steam'de açıklanan pre-orderın region locked olması sebebiyle ağzımdan alev kusturtan oyundur. zaten pc'ye demosu çıkmadığı için ea'e kafa atasım vardı, tuz biber oldu böylece. 1,5 yıl oyunu bekle, oyunu alama, sonra da neden bu ülkede korsan var... neden acaba.

    edit: steamde oyunun strategy guideının 10 dolara regionımızda satışa çıkmış olması ama oyunun çıkmamış olması dünya ironi tarihinin hoş bir basamağıdır.
  • bölüm sonu boss'larının, mario'daki ejderha-kaplumbağa kırması hilkat garibelerinden nerelere geldiğini görmek için bile oynanabilir. mevzu bahis gudubet için: (2:55)

    http://www.youtube.com/watch?v=ix4e6h4sx5s

    *
  • ilk izlenim olarak benden gayet iyi puan alan oyun. ilerleyen zamanlarda yine oyunla ilgili anektodlar vermeye devam edeceğim.
hesabın var mı? giriş yap