• app store ve play store' dan indirebileceginiz havadurumu tahmin uygulamasi. facebook buluttanbildiriyor sayfasinin uygulama hali diyebiliriz.

    tahminleri tutarli, haftada 1 ya da 2 gun tahmin yazilari paylasiliyor. klasik havadurumu uygulamalarindan ayrilan ozelligi ise uygulama uzerinden anlik havadurumu ogrenme ya da paylasma ozelliginin bulunmasi.

    (bkz: buluttanbildiriyor)
  • yapımı için emek verildiği belli olan, son derece isabetli tahminler yapan tasarımı sade ve şık hava durumu uygulaması.

    daha detaylı bilgi almak isteyenleri bu basliga yonlendirelim. eren kısmet buluttanbildiriyor
  • içeriğindeki yazıları ve tahminleri meteorolojiden daha tutarlı olan uygulama. bi kere adam samimi ve tahminlerini dayanaklarıyla sunuyor. takip edilesi ve çok sade anlaşılır bir uygulama.
  • buluttanbildiriyor ismiyle facebook ve yanılmıyorsam instagram üzerinden hava durumu tahminleri paylaşan hede.

    buluttan ise appstore ve google play'de bulunan aynı kişi/kişilere ait hava durumu uygulamasıdır. gayet tutarlıdır. tahminleri yapan arkadaş şahsım gibi kar sevdalısı olduğu için ilgimi çekmiş ve yıllardır kendisinin hava tahminlerini takip etmeme neden olmuştur.

    tahminler gayet tutarlı. ekstrem durumlarda "anlık" uyarıların olması, tahminin beklenmedik şekilde değişmesi durumunda anında gelen durum değişikliği raporları/uyarıları tahmincinin işini gayet ciddiye aldığını gösteriyor. ortada güzel bir emek var. özellikle istanbul ve trakya' da* yaşıyorsanız uygulamayı indirmenizi ya da sosyal medyadan takip etmenizi tavsiye ederim.

    not: yanlış anlaşılma olmasın; uygulama üzerinden tüm türkiye için tutarlı tahminlere ulaşabilirsiniz.

    buralar okunuyorsa diye de bir rica: bilmem mantıklı mıdır ya da mümkün müdür ama keşke uygulama üzerinden radar görüntülerine de ulaşabilsek. karın geldiğini görebilsek vs*.

    edit: radar eklendi. istediğiniz yerin o anki radar görüntüsünü görüyorsunuz ancak henüz hareketli değil.
  • hava tahminleri tutarlı, anlık bildirimleri ile sürprizlere karşı hazırlıklı olmanızı sağlayan; hatta yağış beklenen günlerde "cephe istanbul'da! soğuk cephe istanbul'un batısında girdi!" gibi bildirimler ile biraz da kötü havanın getirebileceği düşük modlara heyecan katan, tahminlere dair bilgilendirici ve anlaşılır ufak makaleler yayınlayan başarılı bir uygulama. "buluttanapp" kullanıcı adı ile instagramda da takip edilebilir.
  • kendisini hazırlayan arkadaşımız eren kısmet maalesef hayatını kaybetmiştir. mekanı cennet olsun.
  • en tutarlı hava durumu uygulamasının yaratıcısı eren kısmet bugün hayatını kaybetmiş. huzur içinde uyusun.
  • mekanı cennet olsun... huzura ermiştir artık umarım, sevenlerine sabırlar diliyorum.
  • beni şaşırtan hava durumu uygulaması.
    haberi mikail'den naklen paylaşıyorlar.
    dakikası dakikasına tutuyor.
hesabın var mı? giriş yap