• hırsız. tumblr kullanıcılarından aşırdığı ne varsa gelip burada bir yazar edasıyla paylaşan hastalıklı yazar.

    kanıt: https://guzyazi.tumblr.com/…1152/kardeşini-doğurmak
  • tumblrdaki sevdiği güncel içerikleri zaman zaman entry olarak paylaşan yazar. tumblrdan alınan içerikler kesme işareti ile belirtilmiştir. gözden kaçıp unutulanlar ise düzeltilmiştir. düzeltmeye devam edilecektir. ruhu hasta olan yazar.
  • alıntı olduğunu göstermek için kullanılan tırnak işaretlerini -gözümden kaçtı, unuttum- bahanesiyle kullanmayan, buraya taşıdığı fikirlerin kendisine ait olmadığı anlaşılınca düzelten yazar.

    yalnız bir gerçek var ki, tırnak işaretiyle bir alıntıyı korumuş olmuyoruz. fikir, yazı, görsel ve başka şey, anladık senin üretimin değil de -kimin? sorusunu doyurmuyor. işte alıntıyı ana kaynağına götüren, bizi fikirlerin doğduğu yere taşıyan muhteşem bir buluş: geri bildirim.

    bana göre, geri bildirimin olmadığı, yazıyı ana kaynağına yönlendirmeyen her izinsiz, habersiz kopyalamanın içinde derin ve affı olmayan bir hırsızlık yatıyor. çünkü fikrin genişlediği yer sizin kopyaladığınız kısım değil, öncesi.

    sevgiler.
  • çaldığı entryleri ekşi sözlüğe şikayet edince, lütfen entrylerin tarihlerini bilmemnelerini atınız şeklinde cevap aldığımız, üzerine de uğraştığımız, umarım bir şekilde ya entryleri silinerek ya da sözlükten şutlanarak emek hırsızlığına son verebileceğimiz yazarımsı
  • yaptığı alıntılarda kesme işareti kullanan yazar.
    faydalı gördüğüm ve beğendiğim yazıları paylaşıyorum. bana ait olmadığı da tırnak işaretleriyle belirtilmiş.
hesabın var mı? giriş yap