• geçtiğimiz günlerde havadan çekilmiş fotoğraflardan oluşan gümüşhane fotoğraf kitabını yayınlayan fotoğraf ustası.
  • fotoğraflarını görmek isteyenler için web adresi;

    http://www.bunyaminaygun.com/
  • meslektaşları arasında 'denyomin' olarak da bilinir. biraz tez canlı, biraz delikanlıdır ama hepsinden önemlisi iyi insandır... insanın yüzünü gülümsetmeyi her zaman başarmıştır...
  • bugüne kadar suriye hakkında, iktidar siparişleriyle "doğal olmayan" haberler yapan, kafa kesen canilere "direnişçi" diyen, suriye ordusu askerlerinden bahsederken "şebbiha" diye nitelendiren, el kaide ve öso'nun sivil halka yönelik katliamlarını ne hikmetse görmeyen, fakat yine de el kaide tarafından kaçırılmasına üzüldüğüm gazetecidir. düşişleri bakanımız belki mükemmel diplomatik hamleleriyle kurtarır en kısa zamanda kendisini.
  • kaçırılalı 20 gün olmasına rağmen yeni öğrendik.

    böyle bir ülke bir daha dünya tarihine gelmez. bu olayların falan capslerini iyi almak lazım.
    rezillik.

    edit : ahaha. bundan daha rezil bir ülke nasıl olur biliyor musunuz ? hemen söylüyorum, o kaçırılan adam şöyle röportaj verirse : http://www.radikal.com.tr/…eni_keseceklerdi-1169410
  • 25 gündür haber alınamayan fotoğrafçı, haberci.
  • durumu çok ciddi ve acil görünen kaçırılmış muhabir.
    ufak bir katkı da olsa, ses duyurmak için lütfen imzalayın:

    http://www.change.org/…yaminaygünserbestbırakılsın#
  • çok kısa bir zaman içinde 'ce-e' deyip aramıza dönmesini dilediğim milliyet'in başarılı fotomuhabiri, iyi kalpli adam, adam gibi adam.

    #bunyaminaygunserbestbirakilsin
    #freebunyaminaygun
    #bunyaminibekliyoruz

    17 bin imza, 'yetmez ama evet': https://www.change.org/…rt_id=rbncxpbjob_hrhllejvkx
  • bünyamin aygün'ü kişisel olarak tanımıyordum. milliyet camiasından olduğunu biliyordum. suriye'de kaçırıldığı basında yer aldı. şu kadar zamandır da kendisinden haber alınamıyor. bir gazetecinin hürriyetini kısıtlamak, hiç bir düşünceye, hiç bir mücadele biçimine sığmayacak şeydir. gazeteci, orada sadece masum biçimde, insanları, dünya kamuoyunu doğru bilgilendirme görevini yapan bir kişidir. ayrıca kendisini kaçıran, bunu da matah bir şeymiş gibi yapan ahmak kişiler, bir basın üyesine böyle davranarak kendilerinin -her ne eylemiyse- olumsuz tanıtılmasını da yaratmış zavallı "nohut beyinli" olanlardır.

    oğlum da milliyet gazetesinde çalışıyor. az önce bünyamin aygün için yazdığını okudum. oğlum böyle cümleler yazdığı için değil de bir kişinin bir kişiye yazdığı, belki de yaşamı boyunca hiç yazmak istemeyeceğini düşündüğü cümlelerden olduğunu düşündüğüm için çok ama çok etkilendim.

    bünyamin aygün için diyor ki; "iyi kalpli adam, adam gibi adam" diyor. bence bu söz beni bundan sonra bünyamin aygün'ün bu sıkıntılı durumu için daha aktif davranmaya iten bir cümledir. şu yaşamda kaç tane "adam gibi adam" diye nitelenecek arkadaşınız, dostunuz ve tanışınız olabilir? siz zor durumda iken kaç arkadaşınız, dostunuz, ahbabınız, belki bir daha görüşemeyecek olmanıza rağmen sizin için böyle diyebilir?
hesabın var mı? giriş yap