• sakarya üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölüm başkanıdır. doçent doktorluk ünvanı vardır.

    mütevazi bir insandır. bilgi doludur. derslerini oldukça akıcı bir şekilde anlatır. sınavlarını klasik yapar. türk siyasi hayatı üzerine söyleşileri vardır.

    twitter adresi için
  • yandasliktan nasil yalakalik yapacagini sasirmis bir insan ornegi.

    https://ilerihaber.org/…ozendiriyor-dedi-96824.html

    sozluk yonetiminden ricam entry'm uzerine sikayet gelirse silinmesin. bana dava falan acmak isterse seve seve verin butun bilgilerimi. mahkemede karsilasmak isterim kendisi ile.
  • uyuşturucu ile mücadele komisyonu adından mütevellit uyuşturucuya özendirir tezine sahip kişi.

    aynı düşünce ile "terörle mücadele" ifadesi aslında terörü özendiriyor diyebilir miyiz diye kendisine sormak isterdim.

    (bkz: başkaları adına utanmak)
  • kendisi nasıl bir madde aldıysa saçmalamaktan duramıyor, utanma da gitmiş. akıl yoksunu bir profesör, sadece akıl yoksunu mu? neyse ki akademik cv denilen bir gerçeklik var da kimin ne olduğunu anlıyoruz. yabancı dilde makalesi olmayan yurdum taşra profesörüdür kendileri en azından cv'sine koymamış. varsa da saçma sapan paralı bir dergide basılmıştır ama kendisi koymaya bile utanmış olmalı.
    akademik cv
  • hayret uyandıran kişidir.

    akp'yi savunacağım diye saçma sapan konuşup, o dersine girdiği öğrencilerinin, akedemisyen arkadaşlarının, ailesinin, komşusunun, bakkalının suratına nasıl bakacak, insan gerçekten hayret ediyor.
  • bu profesörle bu ülke batağa saplanır. yazık bundan ders alan öğrencilere, yazık ülkeme.
  • ak partiye yakın görüntü veren her akademisyen gibi aktroll ilan edilmiştir. ne dediği, neden dediği, hangi bağlamda dediği mühim değil, rengini belli etti bir kere, artık ne derse desin troll olacaktır adı. konuşmalarından birer cümle çekip çekip burada kendilerince dalga geçerler artık.
  • şu anki yayın için söylüyorum. beden dili olarak elini sık sık ağzına götüren, elini ağzına götürdüğü her cümlenin de yalan olduğu (kendisinin bile inanmadığı) siyaset bilimcisi..
  • hiç bir mantıklı argüman kuramayan. tam bir yalaka olan kaz tipli bir adamdır. tipinden belli biatçı cemaatçı. sıfatı prof. muş ?!?!?

    ak partiyi öve öve bitiremiyor.
hesabın var mı? giriş yap