• yoktur.

    bahse konu haberde işletmenin veya uyarıyı yapanın atatürk'e dair en ufak bir vurgu yaptığı görülmezken, burada mini çakallık yapmak müslümanlık sayılıyor bugünlerde. önce bu notu düşelim.

    ikincisi, işletme sahibi mekanda kimi isteyip, kimi istemediğine kendi karar verir, kamuya ait değilse de geri kalan herkese bok yemek düşer. muhafazakarların moda mekanı şazeli'ye askılı ve süper mini etekle gitsin bir kadın bakalım, nasıl bir davranışa maruz kalıyor. iki yüzlü olmayın. davranış hoş olmayabilir ama serbest piyasada eleştirilecek tarafı yoktur.

    bahsedilen olay, spor yapılan ve herkese açık bir parkta geçseydi -kemalist ögeleri devre dışı bırarak- ben de karşısında olurdum. ama şu haliyle şakirt mastürbasyonu gibi durmakta.. kusura bakmayın beyler, buradan size ekmek çıkmaz..
  • satıştan veya hizmet sağlamadan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamayacığını göz önüne alırsak, öyle "burası benim mekanım, sana burada çay yok" şeklinde meşru görülemeyecek davranışın öznesi olmuş kemalisttir. başörtülü olduğu için hizmetten kaçınma haklı bir sebep midir? eğer öyleyse boku yedik demektir. kemaliste de çok takılmamak gerek burada, her kim bunu yapıyorsa yanlış yapıyor, ayıp ediyordur. haklı sebep var mı yok mu, esas mesele bu.
  • başörtülümü yoksa türbanlı mı önemli olan bu bence
  • bir başlık açsak da kemalistlere mal-etsek çabasının dik alasıdır!
  • kemalist değil kefalisttir.

    her şeye atlama bu ideolojinin en önemli özelliğidir.

    kefalist özelliklere haiz birinin kalkmış insan penisine 30 metreden çıplak götle geri geri koştuğuna şahit olmuştum. sırf her gördüğü şeye atlama merakı yüzünden.
  • mini etek giydi diye yolda yürüyen kadını gözleri ve sözleri ile taciz eden cemaatçiden farkı yoktur hatta bu cemaatçilerin öyle sürümleri vardır ki caddeden geçen kadına bakmak için pencereden düşmeyi bile göze alır.yani kişilik analizine geçerken önce kendine bakmalı insan.üstelik haber link olarak koyulan gazetenin tek özelliği su geçirmemesidir evet bilmeyen varsa öğrensin zaman gazetesinin bana göre ve pek çok cemaatçiye göre tek işlevi sofra bezi yerine kullanılmasıdır.yani gazete mahiyetinden pek bir değeri yoktur.

    geçmiş dönemleri bilmem ama yaşımın yettiğince hatırladığım bir dünya ötekileştirme gördüm bu ülkede solcusu sağcısına,açığı kapalısına,türk kürt derken bu liste uzar gider bizim ülkede.ama tüm inancımla söylüyorum bu ülkede gördüğüm en kötü ve en sinsi ayrıştırma şuan yapılandır.bir şey yapıyoruz demeden alttan alttan yapılan sinsiliktir.en ufak bir şeyde kapalıyı almadılar şunu bunu yapmadılar diye fırlamaları yok mu en çok da buna gülüyorum.lan son 5 yılda benim kısıtlanan özgürlüklerimin yanında sizin ki devede kulak bile kalmaz bunu bilin ona göre hareket edin.bu birlikte yaşamayı başarmamız adına bir şeyleri dahada kolaylaştırır.
  • başörtülülerin yine mağdur olmasına neden olan kemalisttir.

    (bkz: başörtülü olduğum için uzay gemisinden attılar)

    bakalım bu insanlar yaşadıkları en ufak olaydan sonra mağduruz edebiyatı yapmayı ne zaman bırakacaklar?
  • lafı götünden anlayan şakirt uydurmasıdır. haber her ne kadar yanlı olsa da dikkatli okunduğunda salon görevlisinin "başörtülü spor yapamazsın" gibi bir uyarısının olmadığı, sadece başörtüsünün bağlanış şekli itibariyle bir uyarısı olduğunu anlamak mümkündür. bu uyarının muhtemel sebebi de spor salonundaki hareketli aletlere başörtüsünün sıkışması riskini engellemektir. vızıklamayın hemen
  • (bkz: türkiye başörtülü sporlar federasyonu)

    zö edit: yanlış anlaşılma olmasın, mekan sahibi burada tesisin yetersizliğinden dem vuruyor. mesela başörtülü yüzme, türbanla uzun atlama vs. için alt yapısı yok belli ki.
  • "ahlakını siktiğimin yobazı" diye hitap edilesi kişilerdir.
hesabın var mı? giriş yap