• öncelikle linklerde yazan video isimlerinde değişiklik yapmadım.

    burak döner silivri ceza evi koğuş baskını
    burak döner van f tipi açıklamalar

    gelecek yıllarda ülkede peydah olacak yeni derin devletin neferlerinden biri olacak.

    şahsımın fikri, onursuzca halkın düzenini bozan ve bu ülkenin vatan evlatlarının katline sebep olan terörist ve onun işbirlikçilerine gereken ceza silivri cezaevinde yatan komutanlarımızdan daha ağır olmalıydı.

    lakin gelecek olan tehlike çok farklı, ak parti devrinden önce inşa edilen derin devlet veli küçük'ler ile tahliye edildi. her iktidar bağımlısı hükümet kendi derin devletini yaratmak mecburiyetinde.

    herşey eğitimden geçiyor, kaybetme korkusu olmayan çünkü elinde birşeyi kalmayan, taşeronluğa mahkum edilmiş, geleceksiz burak döner ve gibilerin tutunacağı tek dal devletçilik-milliyetçilik kalıyor.

    einstein zamandan öte bir sözde bulunuyor, herkes hata yapar ama hayattaki en büyük ahmaklar aynı hataları yapıp farklı sonuçları bekleyenlerdir. aynı hatayı iki kere yapıyorsan mutlaka bir yerlerde yanlış vardır. adam 30 cezaevi gezmiş.
  • silivri ceza evindeki kogud baskını haberiyle tanidigimiz simdiler van cezaevine sürgün olmus orada gördügü baskıyı cektigi videoyla adalet bakanına sesini duyurmaya calisan istanbul mafyalarından ..
  • erdal bakkal der gibi...
  • (bkz: yaran yanlış okumalar)
    (bkz: bırak döner)
    yeni nesil dönercilerden sandığım mafyacılık takılan bir tipmiş.
  • çevresindekilerin uyuşturucu satıcılarını dövdüğü videoların internette gezindiği, şırnak cezaevinde yatan uyuşturucuya savaş açtığını söyleyen kişi.
  • cuma günü zeytinburnu’nda babası silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmüş.
  • yeni açılan bir dönerci sandım. meğer sahte kabadayı imiş*
  • burada sahte kabadayı diyen kamil' ler biraz araştırırlarsa, uyuşturucuya karşı savaş açan, pkk ya karşı gerek cezaevinde, gerekse dışarıda canını tehlikeye atarak, delikanlı gibi mücadele veren, harbi bir delikanlı olduğunu göreceklerdir.
  • harbi delikanlılar afrin'de, çanakkale'de, kurtuluş savaşı'ndaydılar.
    sayısız suç işlemiş, cezaevine girmiş çıkmış kamilleri kahraman ilan eden andavallarda eminim enes batur videoları ile büyüyorlardır.

    adam mafya ve sayısız illegal işler var.
    esrar var, uyuşturucu var, organize suç örgütü kurup yönetmek var.
    diğer tarafta da bunları savunan, videolarını izleyip eminim ki dışarda buna özenen elinde tespih sallayan tipler var ve artık ekşi sözlük'de de yer edinmişler amk.
  • afrin de atilan bombanin ustune bu davarın adini yazmislar.
    ulke iyice moka batti haberimiz yok.
    ordu mensubu nasil mafya bozuntusunun adini orduya bulastirir acaba
hesabın var mı? giriş yap