burak elmas
-
damat takma adiyla taninir. sezginler gida'nin sahipleri bildigim kadariyla.
-
galatasarayda özhan canaydın dönemiyle beraber ikinci kez yönetimde bulunan ve futbol şube sorumlusu görevini üstlenen $ahsiyet.
-
-
abdurrahim albayrak ile hoş bir ikili oluşturuyorlardı kanımca.
-
son derece hos bir dıs görünüsü olan, baskanın kızı ile evlenerek geleceğini garanti altına almış olan sahıs
-
istifasiyla galatasaray yonetimini az da olsa kari$tirmis insan.
-
gençliğini yönetimde harcamış, olgunluk döneminde de pek ortalarda görülmeyen eskinin geleceğin başkanı. burak elmas adı 96-2000 yılları arasını çağrıştırır pek çok taraftara.
gelecekten edit: elf gözlerimle neleri gördüğümü görüyorsunuz burak bey. 10 yıllık kariyer öngörüsü almak isteyen iş insanlarına yardımcı olurum. * -
genclerden olusacak yonetim listesiyle galatasaray baskanligina adayligini koymasi beklenen eski galatasaray yoneticisi. kendisi genel kurullarda yaptigi konusmalarla takip edenlerin sevgi ve saygisini kazanmis nadir isimlerdendir. eger adayliga ikna ederlerse faruk suren'in damadi olmasi dolayisiyla da sansi yuksek olacaktir.
http://gamaspor.com/…baskanliga-bir-aday-daha-31740 -
galatasaray'ın yeni başkan adayı. faruk süren'in damadı olması ve genç yaşına rağmen uzun yıllardır kulübün içinde olması çok büyük avantaj. fatih terim de faruk süren'in destekleyeceği bu kişiyle birlikte çalışmayı kabullenecektir. dursundan sonra böyle eğitimli ve birikimli bir kişi başkan seçilirse galatasaray taraftarı bayram edecektir.
-
galatasaray'ın uefa kupası doneminde yoneticiydi, sinek kaydı traşlı, yakışıklı bir gençti, sütlaçtı. galatasaray başkanlığı için adının geçmesiyle az önce twitter'ına baktım, 17 sene sonra ilk defa gordum adamı, yaşlanıp dombili olmuş, görünce garip hissettim. sütlaç gibi çocuk bile yaşlanıyor, zaman su gibi akıp gidiyor.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap