• fotoğraf sanatının retouch kısmını bitirmiş kişidir. sadece ne istediğinizi anlatın o yaratsın. ayrıca web sitesi de pek müthiş http://burakerzincanli.com/
  • genç olmasına rağmen başarılı işler çıkarmış, son zamanlarda retouch ile ön plana çıksa da fotoğrafçı yönüyle de parlamak isteyen ve sürekli çalışan meşgul insan.
  • karşılaşabileceğiniz en kafa adamlardan biri olan, abim olarak gördüğüm insan. aynı zamanda gittikçe yıldızı parlayan, son derece başarılı bir moda fotoğrafçısıdır kendisi.
  • kendini bir şey sanan fotoğrafçıdır. iş isteyen genç bir kızın mesajını paylaşmış profilinde. verdiği cevap da şımarıklıktan başka bir şey değil. paylaşım

    edit: fotoğraf kaldırılmış. facebook paylaşımının altında işsiz bir kız üzerinden arkadaşları ile ne de güzel geyik yapmışlardı aslında.

    edit2: facebook'tan sonra aldığımız ekran görüntüsünün linkini de kaldırtmış biz de yeniden yükleyelim madem. aslında paylaşımdan çok altındaki şımarıkça, kızı aşağılayan yorumlar tiksindiriciydi. ekşi'de entryi görünce kaldırmış büyük bir ihtimalle. "çok iyi bir çocuk yeaa" diye savunan arkadaşlarına da tek sorum var? madem normal bir paylaşımdı da neden kaldırıldı?

    [http://www.hizliresimyukle.com/image/pwy6 http://www.hizliresimyukle.com/image/pwy6]
  • moda ve reklam fotoğrafçılığı ile retouch alanlarının ikisinde birden mükemmel işler çıkaran üstat. yaptığı her çalışmanın üzerinde yoğun emek harcandığı ve zevkle yapıldığı belli oluyor. özellikle, otomotiv üzerine yaptığı retouch çalışmalarını çok beğendim. bu piyasada daha çok başarılı işler yapacağı kesin!
  • fındık kadar sermayesinin yol açtığı pozitif ayrımcılıkla bir yerlere gelmeye çalışan ve türkçeyi ekşi sözlük yazarı seviyesinde bile kullanmayan birine sarkastik bir cevap yazdığı için eleştirilmesi çok ikiyüzlüce olan, başarılı bir fotoğrafçı ve retouch üstadı.
  • ne kadar güzel bir insan olduğundan uzun uzun bahsetmeyeceğim burada. evet, kendisi oldukça yardımsever, alçak gönüllü ve doğrucu bir insandır. son derece de mükemmel bir dosttur. ama hepsinden önemlisi çok başarılı bi' fotoğrafçıdır. bir meslektaşı olarak kendisini imrenerek takip etmekteyim. fotoğraf gözü bi' yana re-touch konusunda da harikulade işlere imza atmaktadır. ve tabii işindeki başarısı bi' yana bu sektörün yavşaklıklarından çok uzakta bir insandır kendisi. bu da onu farklı kılan en önemli özelliklerinden biridir.
hesabın var mı? giriş yap