• aralık 2013'te piyasaya çıkacak olan, emre aydın'ın "eylül geldi sonra" albümünde yer alacak şarkı. teaser'daki 30 saniyelik kısımda biraz "dayan yalnızlığım" biraz da "hoşçakal" tınısı yakalamadım değil. sözlerini de zamanı gelince yazan olur elbet.
  • emre aydın'ın eylül geldi sonra albümünde ki
    en samimi sözlerini içeren eseri.
    sözleri şöyle;

    kapı çaldı, sen sandım, gördüm boşluğu aynada,
    bir şehir düştü, tam içimde özlemişim, anladım,
    biliyor musun ? evimdin sen benim,
    ailemdin, nefesim, karanlıkta ellerimdin.

    kalk gidelim, yanıyor zaman,
    kurtar beni, tekrar çıkar boşluğundan,
    kalk gidelim, buralar yalan,
    buralar yalan.

    öldürmedi, güçlendirmedi, hiç geçmedi, geçer sandım,
    gördüm kendimi aynada, bir yardım çağrısıydım,
    biliyor musun ? evimdin sen benim,
    ailemdin, nefesim, karanlıkta ellerimdin.

    kalk gidelim, yanıyor zaman,
    kurtar beni, tekrar çıkar boşluğundan,
    kalk gidelim, buralar yalan,
    buralar yalan...
  • "öldürmedi, güçlendirmedi; hiç geçmedi, geçer sandım" sözleriyle emre aydın'ın nietzsche'ye selam çaktığı, eylül geldi sonra albümünün agresif şarkılarından. sevdim. çok. aynadaki yansımam tam da bir yardım çağrısıyken daha da çok.
  • sanırım ki emre aydın şarkılarındaki en açık sözlere sahip şarkı. bu kadar net özlem başka türlü dile getiremezdi. şarkıda çok ince kadına yazılmamış bu şarkı hissi var. o nedir anlayamadım :(
  • "buralar komple dutluktu" derkenki el kol hareketleri, o kolunu bükmeden cem yılmaz'ın seyirciyi işaret ederkenki takındığı tavırla şöyle bir çevreyi göstererek "buralar da böyle komple yalan işte" deniyormuş gibi hissettiren şey. ne, ben de bilmiyorum. okuyunca gözümde canlananı yazasım geldi. aslında belki uyuyor olmam lazım, ve bunun farkındalığı beni gıcık ettiği için öyle saçma bir direnişe geçtim. "niye uyuyorum lan, yoruldum mu sanki, bir şey mi yaptım, aman koy götüne, uyumayacağım. bari sözlüğe girip iki satır bir şey yazayım zaman geçsin, nasıl olsa yarın okuyup saçma bulduğumda silerim. okuyacak olan kişiden çaldığım zaman da bi tarafımda değil, bu saattte bu satırları okuyan biri de pek meşgul değildir zaten. oh hayat ne güzel, ne düşünüyorsm yazıyorum, arada saçmalayıp arada atarlanıyorum falan, bazen de nefret kusuyorum, birilerine kızıp kızıp gelip burada ona yardırıyorum veya başkasına kızıp gelip burada yine ona yardırıyorum, en iyi siyaseti ben yapıyorum, istedim mi ne güzel duygusala bağlıyorum, araya da birkaç itiraf sıkıştırıp arada rahatlıyorum, sözlük ne güzel olooom" kafasıyla da takılınca, aslında evet lan. buralar ne kadar yalan. pehehe ne saçmaladım. okuyun gençler, şaka yaptım. yalan olmayan çok şey var.
  • bitti tebrikler ile kill, hoşçakal ile monster kill, bu şarkısıyla ludacris kill attığı kombonun parçası.

    az cs oynamadık.
  • kıymeti pek bilinmemiş ve yeterli ilgiyi görmemiş emre aydın şarkısı.
  • kesinlikle insanın içine dokunan epey güzel emre aydın şarkısı. defalarca dinlenir...
  • "yanıyor zaman."
  • evimdin sen benim sözüne atfen;
    türk örfünde evlilik “ev” sözcüğünden alınır. bir kimsenin on tane evi olsa kimse ona evli demez iken, kendisine bir eş bulsa “evli” derler. buna göre kişinin evi, eşi olmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap