• (bkz: #70246246)

    şu entry'i ile yüreğimi cızlatmış, gözlerimi dolu dolu etmiştir.

    üzülme kardeşim. her kışın bir baharı vardır elbet..
  • mesajına cevap vermeyince kudurmuş gurbetçi. bunlar böyledir işte ne tam türk ne de alman... arada kalmışlıktan olsa gerek yazık.
  • müzikten anlayan, güzel düşünen ve yazan bir ekşisözlük yazarı. hep devam etsin burada böyle.
  • valla çok iyi adamdır. iyi atatürkçü ve iyi bir arkadaştır.
    burada mesajlaştık biriyle, ayni kafa dengi falan. sonra taa kaç ay sonra özelden konuşurken bunun da eksi yazarı olduğunu öğrendim. daha nickini sormadan seninle konuştuk biz dedim ki uzun bir konuşma bile değildi.

    arkadaşlar arasında gizli bir bağ var gerçekten..
  • onunla tanışalı koskoca 7 yıl oldu. tanıdığım en güzel kalbe sahip insan. uzaklarda olduğu halde kalbimde kocaman yeri olan, nefesim kesilene kadar güldüğüm, her derdimi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım güzel yüreğe sahip canım o benim. hoş buldum güzel insan. güzel anılar biriktirmeye devam. seviyorum seni :)
  • bilime inanan ve güvenen bir insansanız, plandemi/düz dünya gibi saçma salak komplo teorilerine gülüp geçiyorsanız bu gerici yazarı engellemeniz sözlük deneyimizde kayıp yaşatmayacaktır.

    edit: nick altı girdim diye canı acımış, gelmiş bana "mal", "fare" gibi hakaretler etmiş. bu tür gerici komplocu dangalakların ortak özelliğidir zaten böyle saldırgan olmak ama mesele bunların dangalak olması değil. insan dangalak olabilir, bunun zararı sadece kendinedir ve geri kafalı komplocuların kendine zarar vermesinin benim için hiçbir sakıncası yok. lakin bunların girdiği aşı karşıtı aptal argümanlar, kafası karışık insanları da aşıdan uzaklaştırıyor. bu da toplumsal bağışıklığın önlenmesi ve başka insanların da bu hastalıktan etkilenmesine az veya çok etki ediyor. bu tür primatların sözlükten uzaklaştırılması yetmez, toplumdan da dışlanması gerekmekte.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    görsel
  • çarşambalı oğlan.. çarşambadan ne zaman adam çıkmış ki
hesabın var mı? giriş yap