• wowturkey'nin kurucusu.
  • internette gördüğüm i. melih gökçek'ten sonra en troll kişi.

    bu kadar boş bir insanla aynı çatı altında bulunmamıştım. her ama her konuyu bir şekilde kışkırtan, karşı yorumları silen ve insanları forumdan atan, yeri geldiğinde atatürk ve icraatlerine yeri geldiğinde chp ve ataletine saydıran, yalaya yalaya kurumamış bir şahsiyet.
  • hükümeti eleştirmek bir yana onunla ilgili herhangi bir olumsuz "gerçeği" dile getirin anında yorumunuzu siler.
    siteden uzaklaştırma alırsınız!
    özgürlük kelimesinin anlamını onun için "taraf" olmaktır. ülke tamamen akp zihniyetiyle yönetilirse neler olabileceğinin sanal hayatta size gösterir. korkutucudur. herkesi aşağı gören bir tavrı vardır(kimi hatırlattı size acaba).
    doğaya ve "farklı" fikirlerdeki insanlara saygısı yoktur.
    burç acar, avatarında kullandığı hasır şapkalı ve güneş gözlüklü fotoğrafını değiştirip daha eşgali belli bir fotoğraf koysa profiline, bir araba dayak yer diye düşünüyorum reel hayatında. çünkü haksız yere o kadar çok kişiyi sinir etmiştir ki! kendisini çok bir şey sanar ve hükümetin fanatiğidir.
  • iq'sunun iki basamaklı rakam bile olduğundan şüpheli olduğum insan.
  • wowturkey'in kurucusu ve "sezgin cengiz" nickli üyenin aile değerlerime hakaret etmesine göz yuman şahıs. kesinlikle ikisine de hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim de..
  • fırsatçı, yalaka, yandaş ve bilimum kötü sıfatların hakkını veren yaratık. gayet münasip bir üslupla da olsa karşıt bir yazı yazdığınızda anında siler, üyelikten atar. kurduğu internet sitesinde egosunu tatmin etmekle meşguldür kendileri. tez zamanda belasının verildiğini görmek istediğim kişilerden.
  • tavşan kadar bile cesaretinin olmadığını düşünüyorum. o kurduğu (allah insşallah en kısa sürede kapanmasını nasip eder) sitenini serverının amerika da olması da bunun zaten en büyük ıspatı değil mi?
  • başta ben olmak üzere, ankaralıların hakkını helal etmeyeceği insan..

    bakalım o ankarayı ve ankaralıları aşağılayan ve hakaret edenler , yağcılık yapan denetçileri ve burç acar huzurullah'ta şehrine ve hatta kişiliklerine hakaret ettirdiği ve ettiği ankara insanı ile nasıl helalleşecek..
  • 14 yıllık bir forum sitesinin kurucu admini olmanın kolay bir iş olmadığını, 11 yıl boyunca o sitede acı tatlı bir üyelik hikayesine sahip biri olarak iyi anladığım wowturkey şahsı.

    ki o forumda liseli aklı ile yazdıklarımın ceremesini o forumun yetkililerinden biri olarak en çok o çekmiştir. neyse ki artık 24 yaşındayım da, gümüş üyelik mertebesine sahip olmuş kadar olgun mesajlar yazabiliyorum.

    arada muhalif mesajlar yazarak hesabımı riske attığım oluyor ama o riske rağmen sitede takılan en eski aktif üyelerden biri olduğumdan dolayı bana pek kıyamadığını da düşünüyorum.
  • wowturkey.com web sitesinin kurucusu olan diktatör. yorumlarınızı siler. puan kullanma haklarınızı engeller. hükümet eleştirilerine zerre tahammülü yoktur ancak o her türlü hakareti edebilme hakkına sahiptir. üstelik bunu da açık açık söyler: "siteyi ben kurdum, istediğimi yaparım". yetmez, hoşuna gitmeyen her şeyi keyfince değiştirir. en güncel ve bariz örnek;
    "istanbul onur yürüyüşü" başlığı "istanbul gay pride (homoluk gururu) yürüyüşü"ne dönüşür. içerikte ettiği hakeretlerin haddi hesabı yoktur.
    yorumlarınız vardır. fotoğraflarınız vardır. sonra dersiniz ki "bu kadar bağnazın bulunduğu ve bir diktatör tarafından yönetilen bir sitede benim hiç bir izim olmamalı." ancak bu yorumların silinmesine, üyeliğin kapatılmasına müsaade etmez.
    kısacası aynı ülkede yaşamak istemeyeceğiniz bir insan.
hesabın var mı? giriş yap