• youtube da tat dedektifi olarak bilinen sinan hamamsarılar tarafından kurulan kanal. adından da anlaşılacağı üzere çeşitli burgerler üzerine reçeteler ve püf noktaları sunmakta. anlatım şekli ve uygulama temizliği hoşuma gitti.

    https://www.youtube.com/…l/uc0jmwyqfi7b1qegvs0sbq0w
  • sinan hamamsarılar'ı izlerken ekrandan pozitif enerji almamak mümkün değil. iyi niyetli ve güzel bir çalışma yapıyor ve insanların da burger kültürü edinmesi için çabalıyor.

    yapılabilecek tek eleştiri, efes viralinin bazı bölümlerde burger ve videonun önüne geçiyor olması olabilir. patates turunda özellikle bu durum dikkatimi çekti ama kendi mutluluğunu izleyenlere aktarması çok sevimli.
  • hamburgere cidden aşık bir kişinin kanalı. günlerdir izlemekteyim.
  • "hand made burger house" açma hayali olan beni son derece mutlu etmiştir kendisi , damak tadı ve yenilikçi fikirlerine oldukça fazla güvendiğim birisidir , şuan 27 yasındayım en fazla 30 yasımda her şeyi bir kenara bırakıp böyle bir mekan açacağım , sinan bey gibi takip ettiğim bir kaç paylaşımcı da mevcut fikirlerime katkıda bulunabilecek kişiler.
  • genelde geceleri youtube sitesini açıp videolar izlerim. bir gece yarısı nasıl denk geldiğimi hatırlamadığım ( çünkü youtube da yemek kanallarını falan takip etmiyorum) kanal. tahminen serdar kuzuloğlu ve kaan sezyum videolarından denk geldim ve izledim. ulen o ne burger yapmak be arkadaş! gece gece içim kıyıldı. bir de o zaman bademcik ameliyatı geçirmiştim. bir şey de yiyemiyorum. adam coştukça coşuyor. her videoda enfes bir hamburger hazırlıyor. geceleri üç bilemedim dört gün başına geçtim. ameliyattan dolayı da sadece sıvı besinler tükettiğim için bebek mamasi ve süt aldım yanıma. açtım burger haritasını onu özledim. şimdi niye bebek mamasi diyeceksiniz. sütün içinde eridiği için yemesi kolay , besleyici hem de lezzetli bir besindi. sinan geçiyor mutfağa bir hamburger hazırlıyor ve ben bir yudum bebek mamasi yiyorum. ah ah ne günlerdi. iyi kanaldır takip edin. belki bir gün bizim de onun sevgisini katarak yaptığı hamburgerlerden yeme fırsatımız olur
  • en az 1 milyon aboneyi hak eden kanal.

    gerçi kendisinin yükseklerde gözü yokmuş, muhabbet edecek kadar takipçi yeter diyor :)
  • kaliteli içerik sunan youtube kanalı.

    severek izliyoruz.
  • kaliteli ve üzerine düşünülmüş videolar üreten bir kanal, çekim kalitesi çok iyi. mekan önerileri ise şahane. teşekkürler sinan hamamsarılar. objektiflikten uzaklaşma lütfen.
  • güzel burger reçeteleri hazırlayan faydalı youtube kanalı.
  • severek takip ettiğim kanal. video çekimi kurgusu vs oldukça kaliteli bir ekibin emeği. içerideki samimiyet ve ufak detayların es geçilmeden tarafsız bir şekilde anlatılması ayrı bir artı. ayrıca az bilinen kaliteli mekanları ve burger tariflerini inceleyip paylaşması içeriğin diğer içerik üreticilerine göre fark atmasını sağlıyor.
hesabın var mı? giriş yap