• görüntüleri izledim dayak mayak yok beyler. bu olayla beraber sosyal medya'nın güvenilmezliği de kendini göstermiştir. duyarlı gençlerimiz otu boku linç etmeye bayılıyorlar.
  • (bkz: sermayenin gönüllü avukatları)

    çocukları dövünce 'ensesine vurunca ne olacak yea tabe vuracak' arabasına 10 lira otopark isteyince aovv rezalet..

    kodumu iki yüzlü yavşak takımı..
  • her ne kadar ufacik bir cocugun, baskalarinin artiklarina muhtac durumda olmasi uzuntu verici olsa da, bunlari doyurma gorevi fast food sube mudurlerinde degil; cakma dunya liderlerindedir.

    *o kanli pecete ne alakaydi onu anlamadim ama.
  • penguenli türk basının algı yönetimi yaparak suriyelileri şirin gösterme çabasıdır. sermayenin baş avukatları esas satılmış medyaya inanan ekşiciler ve diğer sosyal medya'da yaygara koparanlardır.
  • bu suriyeli sürüsü ekşicilerden birinin dükkanın önünde 30 saniye pinekleseler, faraşla çekpasla vileda ile dayağın kralını yerler.
    o kadar diyeyim, ikiyüzlülük yapmayalım.
  • bu çocuklar türk olsaydı haber değeri olur muydu bilemediğim,
    sadece çocuk olarak değil suriyeliler ne yaparsa yapsın hiç bir şekilde dokunulamayacağı konusunda bir çok başka olay vardır
    (bkz: hiç tutuklu suriyeli haberinin olmaması)
  • görüldüğü üzere abartılı bir yalandır. bu suriyeli veletler diğer sokak veletleri gibi daha çok para için araba camı kırmaya çalışırlar insanı huzursuz ederler bir de üstüne üstlük humanist geçinen tayfadan övgü ve destek alırlar. allah sonumuzu hayır etsin. tâbi allah başta padişah hazretlerini ve değerli divanı hûmayun'u korusun. sonuç olarak onlar sardı bu ülkenin başına bunları.
  • suriyelileri sevmeyip burger king'i seven milliyetçileri görmemizi sağlamıştır. ayrıca görüntülerden gördüğümüz kadarıyla çocuklar bildiğin dövülmüş. muhtemelen çocukların yediği dayak şiddetli ki bir kadın dayak atan görevliye çok sert tepki gösteriyor. hatta koşa koşa aşağı inip çocukların bir şeyi var mı bakıyor.
  • 2 afili, şekilli, redifli kafiyeli sözlerle hak bulmaya çalışan legolasa bak be :)
    şimdi o çocuk dünyanın neresinden gelirse gelsin, sen o çocuğa vuramazsın. vuramazsın arkadaş. emrin altında o kadar personel var. söyle onlara aşagı inerken patatesli cocugu yakalasın patatesi alsın. bu müdürün yapabileceği bir hareket. suçlu o mu? degil, senin bakis açına göre suçlu onları üst kata çıkarıp kalan patatesini yemesini isteyen müsteri. canım müşteri. kendisini tanısam, bir burgerde ben ısmarlıyım. ama olaylar olunca kaçıp gitmis, yakıştıramadım önce ki hareketlerine nazaran. orda oturan hiçbir müşteriyi hobbit boylu kuçük kardeslerim rahatsiz etmiyor. hatta alıp patatesi dışarı çıkıyorlardı görüntulerde de gördüğünüz üzere. sen yakaladın çocukları, hadi aferin. öyle bir vurmuş çocuga, kafası geri sekiyor. masum bir tokatmış? ulan gel senin soyuna sopuna masum bir tokat atayım. (bkz: ego mastürbatörü pezevenk butonu) . ya arkadaş biraz aklı selim olya, hiç sürekli açlıktan karnının gırıldadığını duydun mu? ben dayanamıyorumya, cebimde ki iki kuruş haram oluyor bana. varsın çocuklar duydukca sayıları artsın. gelsin hepsine yemek alayım. elbet şu dönemi atlattıktan sonra rahatlayacaklayacağız.

    kendi yaşadığım bir olayı anlatayım.
    okuldan sonra işe giderken şirinyer izbana doğru yöneldim yürüyorum. bir suriyeli paçama yapıştı. "ağğbi çuk açı"m dedi. tek başınaydı, her zaman ki gibi cebimde 5 lira vardı. aldım otobüs durağının karşısında ikra döner (bkz: viral değil putperest pez*venk) götürdüm. ayranla beraber dürümü yedi doydu. kalktk beraber izbana geri döndük. teşekkür etti. 2-3 gün sonra yine denk geldik, koşa koşa geldi. tabi o sırada ben korktum tabi gitti yine 5 lira derken çocuk geldi "ağğbi, nasılsın ağğbi?" dedi. bende iyiyim saol tabi, sordum sonra aç mısın diye "yok ağğbi, aç değğğlm. çalışıyorum mendil satyorum" gibi birşey dedi. bir mendilini aldım ve koşarak izbana gittim. bak güzel, burgerde yemek yerken suriyeli yanından geçerken rahatsız olacak olan canım kardeşim. şirinyer izbandan şemikler izbana kadar ağladım. ben öyle bir doygunluğu, öyle bir dürüstlüğü veya samimiyeti ne okulda, ne iş yerimde ne de başka bir yerde gördüm. belki sadece bizim suriyeli çocuk (bkz: bahram) için geçerlidir bu. bilemiyorum. acıman gerekmiyor kardeşim, içinde burkulmasın fizyolojik olarak senden arta kalır hiçbir yanı yok emin ol. sadece sosyal statü bakımından sende 2-3 basamak daha aşagıda. aynı basamakta olsanız zaten seni temizce masum tokatlardı. şimdi (bkz: derdimi s*keyim) butonuna bas ve kaybol ortalıktan.

    biraz duygusallaştım beni anlayanlardan özür dilerim. haydi görüşürüz
  • şu zihniyetten kurtulun artık. olaylara ya siyah ya beyaz bakmayın.

    bizzat içinde olmadığımız olaylar hakkında bir taraf belirleyip keskin yorumlar yapıyoruz(ben de yapmışımdır zamanında ama tedavi oluyorum), yanlış ve saçma. çoğu insanın doğruluk kriteri, manipülasyona çok müsait olan video ve sözlük feys tivitır gibi platformlarda yazılan yazılar. adam videoda veyahut yazıda ne görse inanıyor. acaba demiyor, sorgulamıyor. ne belli dayağın aşağıda devam etmediği veyahut ne belli dayak atıldığı? ben bu olayda oldu olmadı kısmında değilim, konu ne olursa olsun dan dun girmemek lazım. kaldı ki insan bazen bizzat içerisinde olduğu olayı bile tam süzemiyor. hiç mi yanlış kişiye kafa göz dalmadınız veyahut size dalmadılar?

    ha bir de her olaya ideoloji süzgeci ile yaklaşanlar var. aga üç ayda bir değiştirin o filtreleri yoksa kir tutar. harbiden çok ilginç. bu kitleye video izlet, videoda annesinin para karşılığı seks yaptığı iddia edilsin, inanacaklar lan. sazan olmayın sazan.

    tekrar ediyorum. dayak var yok demiyorum, ilgilenmiyorum da zaten. olayın içerisinde değilim.
hesabın var mı? giriş yap