• ajili mojili adında acılı burgeri harika olan gurme hamburgerci.
    eyüp flat ofisteki dükkanlarından istanbul avrupa yakasının birçok yerine servisleri var.
    yemeksepetinden de sipariş edilebilir ama ben sitelerinden sipariş etmenizi tavsiye ederim, siteden sipariş edince indirimleri var.
  • hamburger ekmeği ile et boyutu arasında yarı oranında fark bulunan hamburgere sahip yer.. amaç azcık etinden tatmaksa belki gidilir, doymaksa ı-ıh.. et yok ortada çünkü..
  • bir çok hamburgerciyi denemiş biri olarak türkiye'nin en güzel hamburgercisi olduklarını savunuyorum. gidin deneyin. acı severler ajili mojili favoriniz olacaktır :)
  • eminönünde yer alan şubesinde volkan bey adında oldukça ilgili bir çalışana sahip hamburgerci. cheddar peynirli patatesini ve güzel hamburgerlerini denemenizi tavsiye ederim. pişman olmazsınız*

    vejeteryan arkadaşlara dipnot: veji burgerın içine sebzeleri harç haline getirip köfte gibi değil ızgara yapıp sandviç misali üst üste koyuyorlarmış.
  • abi adamlar mini set diye bir şey yapmış. 3 tane hamburger + patates + 30 ml kola 36,50 tl.

    ürün için koyulan tanıtım fotoğrafı bu bakın:

    https://eksiup.com/7aaa946d5615

    sipariş ettiğinizde gelen ürün şu:

    https://eksiup.com/693cfe389565

    iki fotoğraftaki ürünler aynı mı lan? bunun dolandırıcılıktan ne farkı var?
  • coca cola'nın yerim salıyı kampanyasından görüp ismini çok düşünmeden koyduklarını düşündüğüm hamburgerci
  • kartala açtıkları şubeyle çok mutlu olduğumu dile getirmeden geçemeyeceğim. fiyatları yüksek fakat gerçek bir burger yemek isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.
    sadece patatesleri nem yapmayacak bir yöntemle servis ederlerse efsane olur.
    her siparişteki hediye halley içinde teşekkürler :)
  • tavuklu burgerlarını biraz tuhaf bulduğum bugerci. hepsini denedim, farklı şubelerden de sipariş verdim. ama tavuk tadı yok ette. görüntü zaten kırmızı et gibi. bir şey olmuyor gerçi yedikten sonra, olsa çoktan ölmüştüm. bilenler ve yetkililer açıklama getirsin.
  • az önce yemek sepetinde joker gelince arkadaşla söyleyelim dedik ve 2 tavukburger söyledik.

    üstteki arkadaşın dediği gibi renk zaten kırmızı et gibi kuryeye dedik yanlış sipariş gelmiş dedi onun rengi öyle dedik eyvallah ama etten kesinlikle tavuk tadı alamadım. et tadı aldın mı desen o da şüpheli bi tat var ama anlamlandıramıyorsun.

    onun dışında ekmeğin tadı ve boyutu güzeldi.

    tekrar söylemem sanırım.
  • hamburgerleri bozmuş ancak patatesleri hala güzel olan hamburgerci. bir de sipariş alan garsonlar müşteriyi dikkatli bir şekilde dinlerse daha iyi olur.*
hesabın var mı? giriş yap