• alsancakta ohannesburger'in yerine açılan hamburgerci. mekanın tasarımı logolar dışında hiç değişmemiş menüyü alıp karıştırdım karıştırdım alala ohannes'in menüleri değişmşi swiss nerde derken bir baktım başka yer olmuş.

    neyse bu yeni mekanın fiyatları biraz yüksek geldi bana tek hamburger fiyatları 10-15 tl arasında değişiyor, patates istiyorsanız ayrı içecek istiyorsanız ayrı sipariş ediyorsunuz.

    lezzet konusunda iyiler, ama hamburgerlerin ekmekleri pogaca hamurundan yapılmışa benziyor. bir de değişik olarak ekmeğin siyah olduğu bir deniz ürünlü hamburgerleri var fakat onu denemedim.
  • ege perla'daki şubesi yeni açıldığında deneme fırsatı bulduğum ve o zamanlar hayran kalarak her hafta düzenli olarak kapısını aşındırdığım hamburgerci. hem de yerli olduğunu ve büyüyüp şubeşeceklerini öğrendiğimde de çok mutlu olmuştum. hamburgerleri cok lezzetli ve eti son derece tatmin edici. ekmekleri poğaça kıvamında sütlü ekmek gibi diyebiliriz. fiyatlar 16 ile 25 lira arası değişiyor 5 lira daha vererek menüye geçiyorsunuz. ilk açtıklarında patatesler kalın 'anne patatesi' biçimindeyken artık seri üretim dondurulmuş patatese geçerek üzmüş olsalar da yemeğin ardından gelen çay kesinlikle içilmeden çıkılmaması gereken cinsten. karanfil ve çeşitli baharatlarla demlenmiş sanıyorum gerçekten başarılı. fakat son zamanlarda malesef büyüme isteğinin yerini yerel işletme mantığına bırakmak üzere olduklarını gördüm ve çok üzüldüm. lezzet baştaki durumdan çok bir şey kaybetmemiş ama hizmet sektede. küçük bir aile firması imajı içindeler. sanki üst kat evleriymiş iki dakika aşağı inmişler gibi. kıyafet farklılıkları ve müşterilerin yanında yemek yiyen çalışanlar kendilerini profesyonellikten uzak gösteriyor halbuki lezzetler bu durumu kesinlikle hak etmiyor. yetkilikere duyurulur efenim ki biz de destekleyip gelmeye devam edebilelim.
  • burada sarajova menüyü mutlaka ama mutlaka ve mutlaka deneyin. harika köftelerinin üzerine kaymak koyuyorlar ve et daha da bir yumuşuyor kaymağın tadı filan derken geberiyorsunuz. anlatırken ağzım sulandı.
  • keskinoğlu'nun veliahtları ismail ve hamit keskinoğlu tarafından 2017'de kurulan gurme burgerci.
  • alsancak takı şubeleri için konuşmak gerekirse hem çok pahalı hem de müşterisine wifi şifresi vermeyen bir hamburgerci. hangi devirde yaşıyoruz diyesim geldi demedim..
  • izmir'de zincir restaurantlar arasında en iyi burgeri yapan yer.
  • kıbrıs şehitlerindeki şubesinde birkaç defa burger yediğim mekan. farklı şehir isimleriyle oraya has malzemelerin kullanılması gayet hoş. sarajevo burgerde kaymak kullanılması birazcık da olsa sarajevo kaymaklı köftesinin tadını yakalamak adına çok güzeldi. ellerine sağlık.
hesabın var mı? giriş yap