• çok sinir bozucu evet. ben böyle durumlar için kullandığım yöntemi söyleyeyim. alacağım şey dünyada son kalan mal olsa bile, asla asık suratlı, işinden nefret eder halli kimseden alışveriş yapmıyorum.
  • börekçiden pasta mı sipariş edilir?

    pasta sipariş ederken,
    sipariş edilen pasta'nın bilgilerini içeren bilgi fişi almanız gerekmekteydi. ücreti ödediğinize dair de yazar kasa fişi ile birlikte saklamalıydınız. herhangi bir problemde direkt olarak manevi tazminat açabilirdiniz. o yüzden kurumsal pastanelerle çalışmak en güzelidir. rezalet gibi rezalettir.

    (bkz: uzay pastanesi) *
  • işletmenin verdiği "ağla" cevabını görünce gözlerimin report butonunu aradığı rezalet.

    (bkz: league of legends)
  • pastacı adı altında çomarlık yapan bir ergenin konu olduğu rezalet.

    bir de mahalleden ömer faruk gerizekalısını çağırmış "gel yorum yap, ben bişey yazamadım" diye.

    dip not olarak ekleyeyim; mağdur olan arkadaşın övdüğü ikizler adlı mekan bunlardan bin kat daha rezil bir yerdir. bursa'da elinizin altında uzay pastanesi gibi, ülkü pastanesi gibi, cicim pastanesi gibi, unpa gibi, aksu fırın gibi yerler varken yok börekçi sezgin, yok ikizler bilmem ne, bunlara yüz vermeyin. bu yazdıklarım pahalı geliyorsa 40 yıllık rojen pastanesi var, gidin alın, içiniz rahat olsun.

    geçmiş olsun..
  • bir adet ağır orospu çocuğu, ergen ve vizyonsuz börekçi içeren rezalet...
    sırf börekçi kisvesindeki piçin "ağla" mesajı yüzünden puanımı 5'ten 7'ye çıkartıyorum...
  • facebook yorumunu okuduntan sonra ucuzluk etmiş dediğim börekçi dükkanı. mağdur arkadaşın başına gelen bizim de başımıza gelir diyerekten, değil alışveriş yapmayı önünden geçeni siksinler.
  • rezalet gibi rezalettir. düşünülmüş, organize edilmiş ve detaylandırılmış bir organizasyonun içine etmiş olan bir börekçi içerir.

    fb sayfalarına girip baktım cidden adam yazmış. ben de tek yıldız verip yorum ekledim. başlığı açan yazarın mesaj alımının kapalı olması şanssızlık tabi.
  • insanların gelir gider durumunu bilmeden "uzay pistinesi ye de niveli filin olsa bilki ekirdim." demek tabi ki klavye başındayken çok kolay. ayrıca uzay'a veya nevale'ye gidince düşündüğün gibi elit falan olmuyorsun.

    evet arkadaşın hatası böyle bir organizasyon esnasında kurumsal pastaneleri tercih etmemiş olması ama o an ki maddi durumunu veya zaman anlamında yeterli vakti var mı yok mu bilemeyiz. belki kendi mahallesinden almak zorundaydı.

    neyse aslında burada olay pastane işletmecisinin ne kadar avam bir tavıra sahip olduğu gerçeği. "ağla" nedir ya, okurken gül gül sinirlerim bozuldu. sanırım bundan sonra bursalı çok müşterileri olmaz.

    olayı yaşayan arkadaşa geçmiş olsun.
  • yapamadıkları veya unuttukları sipariş esnaflıklarını sorgulatırken sonradan yaptıkları yorumlar insanlıklarını da sorgulatmıştır..

    ağla ne arkadaş ya?
  • geçen gün benzer hikayenin hemen hemen aynı cümlelerle paylaşıldığı rezalet.

    edit: o rezalet yazısı da arkadaşa aitmiş (bkz: türkiye'de esnaflığın bitiyor olması)
    hayır, iki günde bir aynı olayı anlatarak iflas ettirmeye mi çalışıyorsun?
hesabın var mı? giriş yap