• (bkz: wattpad) üzerinde yayınladığı (bkz: 4n1k) 25 milyon okumaya ulaşınca (bkz: epsilon) yayın evi tarafından kitaplaştırılan web kitabının yazarı. kitap çıktığı ilk günden beri yok satıyor. yazarın adını daha çok duyacağız sanırım çünkü iki kitabı daha oldukça okunan ve kitap olması beklenenler listesinde.

    incelemek isterseniz yazarın wattpad sayfası
  • allahım çıldırıcam. ülkenin her yerinde kalitesizlik, varoşluk prim yapıyor, çılgın atıyor. haberlerde gördüm dün kitap fuarını bu kadının hayranı ergenler basmış. yaş ortalaması 13. ağlayanlar, bayılanlar, çığlık atanlar. ne yazıyor olm bu kadın? nereye gidiyoruz lan?
  • geniş bir ergen kitlesinin sevgisini kazanmış genç yazar. başarılı olmasının sebebi kendisinin de ergen olmasıdır evet.
  • ne yazıyorsa yazıyor, 25 milyon okumaya ulaşan, gençlerin kendini bulduğu bir metin yazmış, helal olsun. eksideki tüm entrileri tarayalım, 25 milyon okumaya ulaşmış kaç tane çıkar?

    tanım: imza günü izdihama uğrayan, yetenekli genç yazar.
  • dostoyevski okumamış gibi bakıyor.
  • hadi okuyanı ergen döneminde diye geçiştirelim, 21 yaşına gelmiş üniversiteli bir kadının (kadın diyorum ama daha kadın kelimesindeki olgunluk gözükmüyor kendisinde) uğraştığı şeylere ne demeli.

    ben o kitabı çıkaran yayın evine tüküreyim asıl.

    her neyse. maalesef lümpen bir gençlik geliyor alttan. 10 sene sonra etkilerini görmeye başlarız.
  • en azından kendine ait bir imajı olan wattpad yazarı. wattpad'dan çıkan diğer kitapların aksine kitabının mizah odaklı olması ve çoğu yazarın aksine kendisine ait sosyal medya hesaplarından yaş gözetmeksizin bütün okuyucularıyla sıcak bir ilişki içinde olması onu diğerlerinden farklı kılıyor sanıyorum. bu yüzden küçük yaştaki okuyucuları da pek seviyorlar onu. kimi yazarın kitap kapağından medet umduğu öhö*kötüçocuk*öhö ortamlarda bu yazara laf etmeyi doğru bulmuyorum açıkçası. kötüler içindeki en iyi şu anda ama yakında (bkz: yabancı) çıktığında ortalık daha fazla karışacak bundan da eminim.
  • 13 yaşındaki kuzenimin favorisi. 16 yaşında da favorisi olursa işte o zaman bozuşuruz küçük hanım.
  • yeni bir yazarın 1 kitaptan 10 lira telif alabileceğini düşünen ekşici arkadaşları hayretle izlememe neden olan yazardır. genellikle piyasaya ilk kez adım atacak yazarlar için belirlenen telif kitap başına %7-9 arasında değişiyor. hatta bazı yerlerde çok daha düşük. ha potansiyeli olan bir yazar adayı ise yayın evi bu oranı biraz daha yükseltir ama çok değil. yani yazar kitap başına belki 2 lira ancak kazanıyor.
  • 21 yaşında birinin yazdığı bir kitabın, yüz binler tarafından okunmuş olmasını eğlence konusu yapmak, alay etmek ancak ve ancak bizim toplumumuza yaraşır zati. niye böyleyiz? henüz çözebilmiş değilim...

    kitapta neden söz ettiğini bilmiyorum. betimlemelerini, konuları izah ediş biçimini, üslubunu görmüş falan değilim. görünen bir şey varsa, o da rakamlar. okunma oranları. internet üzerinden milyonlara erişen 4n1k, epsilon yayınevi tarafından neşredilmiş ve ilk baskısı da tam tamına 100 bin satmış. kitap d&r'da 25 kayme.*

    34. uluslararası istanbul kitap fuarında kendine ayrılmış standta oluşan uzun imza kuyruğu, ulusal kanalların ana haber bültenlerinde dahi yer buldu. tüm dünyevi işleri bir kenara bırakıp, büşra yılmaz'a şaşırmakla meşgul gibiydik. nasıl olurdu da bir üniversite öğrencisi yüz binler tarafından okunurdu. oysa ne de güzel bir uğraşısı var. edebiyatla hemhal olmak, takdire şayan bir durum değildir de nedir!

    tebrikler büşra! sen bakma bu ebleklere. aynen devam...
hesabın var mı? giriş yap