• https://www.youtube.com/watch?v=ljzu4aaz2cy

    yaşananları anlatan motosiklet sürücüsü rıfat ateşoğlu, ''olay, dün gece işten evime dönerken mimaroba istikametinde yaşandı. evime dönüyordum, eşim arabayla arkadan geliyordu. giderken, önüme kırdı araç. ben el yaptım. küfür yoktu zaten olsa bile kasktan dolayı yapamazdı. baktım 4 tane adam, bunlarla uğraşılmaz deyip, 2 aracın geçerek öne geçtim. bakmadım bile arkama, gelmiyorlar zannediyorum. baktım bir araba belirdi. kaçma fırsatı bulamadan beni düşürdü. bir iki takla attım. motosiklet bir 200 metre kadar sürüklendi. kasten çarpıyor. bu öldürmeye teşebbüs, bunun başka açıklaması olamaz. zaten savcılıkta da aynı şekilde suç duyurusunda bulunacağım.'' ifadelerini kullandı.

    ateşoğlu daha sonra otomobil sürücüsü cengiz e. ile görüştüğünü belirterek, ''kendileri ile de görüştüm. 'benim hastane masraflarımı, hasarımı karşılarsanız, herhangi bir şikayette bulunmayacağım' dedim. o da ilk başta 'büyütmeyelim' dedi. ardından bir daha aradı. pişkin pişkin 'benden şikayetçi olursan, ben de senden olurum' dedi. zaten kamerada görüntüler var.'' dedi.
  • bence ortada motora çarpan bir araba değil, motorcuyu öldürmeyi amaçlamış bir katil var.

    el salladı da gurur yapmış. ha haklı o zaman pardon ya.
  • şoförü orospu evladı olan arabadır.
  • inanılmaz sinirlendim. kasten yaralama, öldürmeye teşebbüsten acilen yargılanmalı, bu tiplere gereken cezalar verilmediği için bunlar gibiler trafikte terör estiriyor. motosiklet sürücüsü bariyerlere girebilirdi, kafası kolu kopabilirdi adam hayatta diye bunun öldürmeye teşebbüs olduğu gerçeğini görmezden gelmeyin.
  • birebir aynısını avcılar-büyükçekmece istikametinde yaşadığım cinayete teşebbüstür. orman çocuğu doblo sürücüsü durmamıştı bile. öncesinde tartışma vs yoktu. o gün anladım bu ülkede motosiklet kullanılmaz.
  • yandan motorcuya kasıtlı çarpan adam sadece motorcuya değil, trafikteki herkesin canına kastetmiş bir orospuçocuğu. motorsikletin arkasından gelen araçlardan birinin dikkatsiz anına gelse, adamcağızı ezse, kamera kayıtları zarar görse, kimseye anlatamazsın derdini, puştun teki bu adamcağıza kasıtlı çarpıp önüme düşürdü, bende duramadım ezdim desen inanan olmaz. veya daha kötüsü, acemi bir söföre denk gelinse, motorsiklete çarpmamak için ani hareket yapıp araç kontrolünü kaybedip insanları öldüğü zincirleme kazaya yol açabilir.

    özetle bu kasıtlı kazayı yapan tek cinayete değil, zincirleme cinayete kastetmiş, ve serbest.
  • motorcular da hep kaldırımda gidiyorlar.
  • --- spoiler ---

    ateşoğlu daha sonra otomobil sürücüsü cengiz e. ile görüştüğünü belirterek, ''kendileri ile de görüştüm. 'benim hastane masraflarımı, hasarımı karşılarsanız, herhangi bir şikayette bulunmayacağım' dedim. o da ilk başta 'büyütmeyelim' dedi. ardından bir daha aradı. pişkin pişkin 'benden şikayetçi olursan, ben de senden olurum' dedi. zaten kamerada görüntüler var.'' dedi.
    --- spoiler ---
    aferin motorcu, aynen bu kafayla devam et. şikayetçi olma ki bu manyaklar başkalarının da canına kastetmeye devam etsin.
  • norvec'te yasayan, hem otomobil hem de motosiklet kullanan birisi olarak, videonun oncesini merak etmekle birlikte, her ne sartta olursa olsun otomobil surucusunun hatali oldugu durumdur. bunu norvec'te yaparsaniz cok yuklu bir para cezasi alir, ehliyetinize sureli/suresiz el konur ve belkide en az bir hafta olmak uzere hapse atilirsiniz. kurallara uymayan, gerekli korumali kiyafetleri giymeyen, asiri hizli ve tehlikeli motosiklet suruculerine ben de karsiyim, kendilerinden ben de tiksiniyorum. ama tum motorcular ayni degil. bu videodaki arkadasi tenzih ederek soyluyorum ki o arkadasla ilgili herhangi bir cikarimda bulunabilecegim uzunlukta bir video degil. tekrar soyluyorum, hata otomobil surucusundedir lakin videonun oncesini de gormek lazim.
hesabın var mı? giriş yap