• (bkz: spor) (bkz: puck) (bkz: buz) (bkz: hokey)
  • buz ustunde kayan o disc i izlemek cok zor oluyo o yuzden zevk alamiyorum cogu zaman bazen de erken bo$aliyo partnerim boyle yani ...
  • yerde olan disq asla gozukmuyo zaten sadece hohlhohlo bi yana hohlhhhl obur yana kosan bisuuru adam kocaman adam oluyorlar bu adamlar sonra camlara yapistiyorlar birbirleri cok elenceli
  • depremde pistini morga cevirdikleri spor
  • birsuru kiyafeti ve aksesuari olan spor dali.. bunlari essek gibi bir cantada antremandan antremana tasimak lazim.. islanip o cantaya tikistirildiklari icin de igrenc kokan seyler.. kavgalari super olan bir spor ayrica..
  • american futboluna emek verdigim yillarda masorumuz henri "henrietta" auburn bir mac sonrasi olan bir tatsizligi yatistirmak isterken "efendiler buz hokeycileri gibi kavga, numayis etmeyiniz, sizler amerikan futbolcususunuz, beyefendisiniz.... unutmayiniz ki amerikan futbolu birbirine sicim ile degil, gonul bagi ile bagli olanlarin sporudur. otis sen de derhal su kanlar icinde yatan zavallilari acimasizca dovdugun gibi, hastaneye sevket! ve hepsinden ayri ayri ozur dile...bu bir reca degil emirdir." diyerek bizleri ikaz etmis, cok onemli bir hayat dersi vermisti.

    iki duzine insandan ozur dilerken, "belki," dedim icimden "bu sozler, bu ders, istikbalde sozlugun bayanlarina selam etmek icin bir firsat olabilir, belki bugun kafa kiran bu celikten kaslara bagli adeleli kollar, selam icin kalkar da ilelebet inmez"
  • insan vucudundaki butun kaslari cali$tiran spor .maclarda oyuncular birbirlerini doverken bile bir taktik bir disiplin icinde sava$iyorlar ce$itli kavga taktikleri vardir idmanlar harici oyuncu toplantilarinda koach bunu oyunculara anlatir .gizli bilgilerdir .
  • kanadanin ezici ustunlugunden dolayi hic bir zevki kalmayan, turkieyede asla becerilemeyen kuzey ulkelerinin bir numarali sporu
  • ankarada belpa bu sporun mekanıdır ama sporculara kamyon söförü muamelesi yapılır. soyunma odalarındaki dolaplar kırık, duslar bozuktur.
  • turkiye'de ilk resmi maclari 1989'da ankara belpa'da oynanan, $u siralar super lig ve birinci lig diye iki ayri grupta "carpi$ilan" spor.

    tbsf'nin her zaman "gozbebegi" olarak belirledigi ve bir bulldog edasi ile kolladigi bir takim mevcuttur. bu takimin (artik o sene hangisi ise) "teacher's pet" kilikli oyunculari, arkalarini federasyona verip gayet rahat hareket eder, kural kanun cignemeyi kendilerine hak gorur, maclarda hakeme hesap sorar, fakat israrla iihf standartlarinda oyna(ya)maz, oyun kurallari bir yana, ceza surelerini dahi bil(e)mezler.
hesabın var mı? giriş yap