• suyu bardağa koyup içmekten üşenildiğinden yapılmaz. etkenlerden birisi üşengeçlik olabilir ama kesinlikle sadece üşengeçlikle açıklanamaz.
    öncelikle buzdolabına gidilir ve kapağı açılır. etrafta biri var mı diye süzülür. eğer yakında birileri varsa su şişesine kesinlikle el sürülmez, alıştırmalık birşey bakılıyormuş gibi yapılır. etrafın 'temiz' olduğundan emin olunca zevkle su şişesi alınır ve kafaya dikilir.
    bu eylem gerçekleştirirken suçüstü yakaladıysanız ev ahalisi tarafından azar yerseniz. yalnız işin garip tarafı ben birisini aynı şeyi yaparken yakalarsam ben de kızıyorum bardağa koyup içsene diye. hayır aynı şişeden içiyoruz diye tiksinecek birisi de değilim. neden bu döngünün içine girdik anlamıyorum.
  • fazla kalabalık olmayan ailelerde herkesin kedi şişesinden içmesi ile gizlilik derecesi ortadan kaldırılabilecek durumdur.
    diğer türlü gerçekten de ortaya hoş olmayan görüntüler çıkabiliyor. tamam, iğrençleşmiyorum.*
  • bunun bir üstü eve ayakkabı ile girmek ve dolaptaki şişeyi kafaya dikmek -gizlice-
  • yaz mevsiminde her gece 02.00 de yaptığım eylemdir. işin garip tarafı ben kana kana içmek uerine fondip yaparak ağzımın içine dolduup gıdım gıdım gırtlağımdan süzüp öyle mifeme yolluyorum
hesabın var mı? giriş yap