• kadıköy yakasının 5 yıldızlı tıp oteliymiş kendisi, kozyatağında arada bir yerde. yıldızı çok, alkolü sıfır mekan. amen.
  • ismini duyunca "bu ne yaf" dediğim, lakin mekan ve dizayn olarak gayet başarılı, yemekleri ve özellikle tatlı reyonunun başarısıyla kalbimi kazanmış* sevimli 5 yıldızlı otel. daha çok konferans salonları ile para kazanıyor sanırsam.
  • öğlenleri çıkarttığı açık büfe salatalarla takdirimi kazanmış otel. ayrıca smart ticket ve sodexho da geçiyor.
  • fitness güzellik merkezi ve kongre salonlarıyla müşterilerine hizmet veren istanbul kozyatağında bulunan 129 odalı 5 yıldızlı otel.
  • kozyatağında bulunan otel.
    kapalı yüzme havuzu, hamamı, saunası, buhar odası ve spor salonu gayet doyurucudur.
    tek kötü tarafı kadınların sauna kısmı, havuzun hemen yanındayken, erkekler sauna ve spordan sonra havuza gitmek için üstünü giymesi gerekir. ki havuz 1 kat aşağıda bulunur.
    ancak ulaşım bakımından gayet iyi bir noktadadır.
  • eğer bu otel 5 yıldızlıysa, benim aksaraydaki öğrenci evim de en az 3 yıldızı hakederdi diye düşündüğüm,

    "sağlıklı yaşam konsepti" traşına sığınıp, alkol satmayan,

    gündüzleri havuzunun sadece "hanımlara" ayrıldığı,

    içerisi arap turist dolup taşan,

    kozyatağı'ndaki otelimsi
  • bünyesinde byofit adında bir fitness, spa ve havuz barındıran, fakat bu üçü arasındaki ulaşımı iyi planlayamamış otel. şöyle ki, havuza giren bir erkeksiniz diyelim, havuz çıkışı sauna'ya gitmek istediniz. bunu yapmak için havuz kısmındaki soyunma odasında üzerinizi değiştirmeli, byofit resepsiyonuna giden uzun yolu geçmeli, merdivenleri çıkmalı, fitness salonunun oradaki soyunma odasında tekrar üzerinizi değişmeli ve saunaya öyle gitmelisiniz. ama kadınsanız böyle bir sorun yok, zira onların soyunma odası sauna/fitness ile havuz arasında konuşlanmış.

    aynı kısayolu kullanmak isteyince "orası bayanların" diye laf ediyorlar.
  • byofit'teki havuzu, müşteriler sebebiyle günden güne daha da girilemez olan oteldir. gelen müşterilerin profilinden dolayı (ırkçı olma niyetim yok fakat özetle araplar) havuz kurallarını hiçe sayan insanlarla havuzu paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. atlanması yasak olan havuza atlarlar (gitti bizim senkronize yüzüş), bone takma (bone taksa ne olur, adamın ışid militanı gibi upuzun sakalı var) ve girmeden önce duş alma kuralını (musluğu açmayı bilmiyor ki) tınmazlar , burnunu havuza sümkürenini bile gördüm. byofit yönetimininse kontrolü ve takibi yok denecek kadar az.

    hele "güzel bayanlarla yüzerim belki" diye hiç hayal kurmayın, adam içinde kalıveriyorsunuz.
  • etrafı mütemadiyen lağım kokan otel.
  • spor bölümünde hafta içi hafta sonu martial art kategorisinde kimusubi aikido grubunun yer aldığı otel.hem cocuk hem yetişkin dersleri ile her yaş grubuna hitap ediyor.indirim fiyatlı başvurular için son 3 günmüş.stres yönetimini geliştirmek , meditatif uygulamalar ile iç dünyanızı zenginleştirmek ve savaş sanatını öğrenmek için ideal.

    kimisubi aikido sayfası
hesabın var mı? giriş yap