• (bkz: etil alkol)
  • dokuzuncu nesil çaylak.
  • ısırmasından ve kimyacı kişiliğini sözlüğe yansıtmasından tanıdığım, v maskesi taksa yine de gözümden kaçamayacak olan yazar.
  • yaşadığı, karşılaştığı, öğrendiği veya tuttuğu herşeyi not defterine kaydeden yazardır. biz seninle ne zaman tanıştık diye sorun en basitinden, anında tarih verip yanıtlar sorunuzu. bunun ne zorluğu mu var? nitekim ben hala ne zaman tanıştığımızı hatırlamaya çalışır dururum. yok be, hiç kasmadım hatırlamak için, böyle kadim kadim takılmak güzel.

    bu vesileyle doğum günün kutlu olsun canım kardeşim. defterine nice güzel anılar daha yazman dileğiyle.
  • trivial pursuit buddyim, sevabına selpak alıcım. nasıl yendik ama diye muhabbete gireceğim, ama zar atmaktan başka bi işleve dahil olmadığımı kabul etmem gerekiyor.. muhabbetiyle, sanki kırk yıldır tanışıyormuşçasına yabancılık çektirmeyen, zartanyanla birlikte zirve öncesi oryantasyon kursları açmasını beklediğim insan. yardım severliği konusuna değinmeden edemeyeceğim (burdan hocalarıma selam ederim, hepsini ben yaptım).. yine de sonda ki o iki midyeyi yemeyecektin ya..
  • taa istanbul'un öbür ucundan kalkıp caddebostan'a zirve için gelmekle ne iyi etmiş yazardır. rahatsız çimlerde sırt sırta verip ergonomik oturuş şekli bulmaya çalıştığım askerlik toprağım. tabu adlı oyunda aşmış bir anlatıcı olurken, trivial pursuit'te ekip arkadaşının muhteşem hafızasının ekmeğini yemiştir. biliyorum ki anlatılmak için bekleyen daha ne anıları vardır askerliğe dair.
  • buradaki yazarların yapıları gereği edindikleri çeşitli misyonlar vardır. kimisi yazar, kimisi okur, kimisi suçlar, kimisi savunur, bozacısı - şıracısı nice insan bir arada varlıklarının gereği rollerde yaşamlarını sürdürürler, dışarıda yaşadıkları gerçek hayatta edindikleri roller gibi.

    bu adamın payına olmazsa olmaz düşmüştür. yazdıkları okunur veya okunmaz, bilemem. ama sözü dinlenir. etrafınızda nefes aldığını bildiğiniz her an varlığı huzur verir. kafa dengidir. anlattığınızı dinler, dinleyeceklerinizi anlatır. nefese değer verir.
  • arapça öğretmenim o benim..yaşasın okullu olmak.
  • her insanın tanışması gereken ender kişilerden bir tanesidir. evet ulan ! herkesin. yıllar evvelinde bir disko kralı şeysinde tanışma şerefine nail olunup kısa aralıklarla ( beraber yapılan askerlik haric ) görüşme fırsatlarım memnuniyetimi simgeler.

    kendisine bundan dört sene önce hediye ettiğim halis muhlis ağrı tabakasının fotoğrafını çekip facebook'a koymasıda beni ayrı bir hüzünlendirmiştir. yok bişey lan, gözüme toz kaçtı.

    candır, canandır. ayrıca kel değildir, alnı açık.
  • doğum günü yazarı.. kutlu olasıca. yavaş yavaş yaşlansın bir de keltoş.
hesabın var mı? giriş yap