• angola'nın eksklavı ve bölgesi. angola'nın hakimiyetini kabul etmemekte ve bağımsızlık talebinde bulunmaktadır.
  • gelmek icin cok cok iyi bir sebebiniz yoksa asla ve asla adim atmamaniz gereken, angola'nin ulke ile karayolu baglantisi olmayan kuzey'deki eyaleti.

    hayat yok, en azindan bildiginiz anlamda bir hayat yok, sinirsiz bir zenginligin korkunc bir sefalet ile ic ice oldugu bir bolge. yillarca ic savasin acisini yasamis, hala etkilerini hisseden, kuzeyindeki ormanlik bolgelerde hala kucuk capli catismalarin surdugu, tum altyapisi cinlilere emanet edilen topraklar.

    halki cok eglenceli ona suphe yok, gayet keyifli sicak kanli insanlar, enerji gelirlerini dogru duzgun kullanmayi becerebildikleri gun cok farkli bir rotada ilerlemeye baslayabilirler, o zamana kadar ilk cumleyi tekrar ve tekrar okuyun.
  • fm 88.3 frekansinda -simdi adini hatirlamadigim- 90 lardan bir turkce pop sarkisi calan ve arabamin arka koltugunda yerel halkindan 3 kisinin sikidim sikidim oynadigi angola eyaleti.
  • ayrılıkçı hareketin bulunduğu ve angola ile sınırı bile bulunmayan bölgeye afrika uluslar kupası grup maçlarının hangi akla hizmet verildiğini anlayamıyorum
    (bkz: 8 ocak 2010 togo milli takım otobüsünün taranması)
  • angola tarafından işgal edilmiş bir sömürge bölgesi. angola devleti gelirinin büyük bir bölümünü bu bölgede çıkarılan petrolden sağlar. belki petrol bittiğinde posası çıkarılmış cabinda'ya da özgürlük gelir.
hesabın var mı? giriş yap