• paris'in en baba cafe'lerindendir... (bkz: les deux magots) eski opera manzaralıdır, rue de la paix'de bulunur... üzerinde de bir otel bulunur... buranın insafsızca kazık olmasını beklersiniz, fakat fiyatları çok kazık değildir, makul kazıktır, yani içeri girilebilinip oturulunabilinebilecek bir fiyattadır... fakat aynı yemekler, opera'nın aynı güzel görüntüsü birazcık ilerdeki cafe'de de vardir, illa cafe de la paix diye kasmak gereksizdir...
  • eşşolueşşeklerin götü kalkmıştır, kredi kartı kabul etmezler... lakin milföyleri güzeldir...
  • o derece meshurdur ki hotel de la paix'nin adi deyişmiş, cafe de la paix baki kalmiştir...
  • aslinda, az ilerideki cafeler de kaziktir, oradaki hayvanlar da iki omlet iki kolaya 150 frank çekebilecek insafsizliktadirlar... (zaman geçti aslinda, inşallah saçmalamadim fiyatsal bazda) yani, o kadar gitmişken, ve eğer oralarda bir yere oturulunacaksa, cafe de la paix'ye gitmek çok da abes değildir... bir sefer oturulur belki, sonra opera'nin merdivenlerinde sandviç yenilir, neden olmasin...
  • ah o milföyler... düşündükçe insanın ağzını sulandıracak lezette milföye sahip mekan. oldukça kazık olmasına ragmen eger kendinizi parisien hissetmek istiyorsanız mutlaka oturup arkaplanda operayla gelen gideni seyrederek arkadaslarınızla dedikodu yapmanız gerken mekan.
  • paris'in elit cafelerindendir. bulunduğu sokak itibariyle çok güzel cafelere denk gelebilirsiniz. pek çok ünlü mağazanın bulunduğu bir mekanda olduğundan, dolanırken uğrayabileceğiniz bir yer gibi görünür. lakin online rezervasyon yapmak şarttır.
  • fransa'nın başkenti paris'te 9. arrondissement'da bulunan ünlü bir kafe. mimar alfred armand tarafından tasarlanmış önemli bir paris yapısıdır ve oldukça işlektir.

    web sitesi - http://www.cafedelapaix.fr/fr/

    wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/café_de_la_paix

    (bkz: café de flore)
    (bkz: au café de la paix)
hesabın var mı? giriş yap