• namıdiğer hazreti korkunç. twitter fenomeni ve yeni youtuber.

    aynı zamanda altın takılarla donatılmış bindallı veya gelinlik giyip zılgıt çekerek gothic queen stiline sahip olabilecek yeryüzündeki tek insan.

    twitter paylaşımlarını uzun süredir ilgiyle takip etmekteydim. kendisini ilk peynirli poğaça tweet'i ile tanımıştım, daha sonra kendine has ikonik tarzı ve tweet'leri ile takipçi sayısını hızla arttırdı.

    şuh vampirik görüntüsünün altında minnoş bir kedi yattığını düşündüğüm için kendisinin paylaşımlarını hep yakın bir arkadaşım yazmış gibi okudum.

    birkaç gün öncesinde youtube videosu yükleyerek artık video çekeceğini müjdeledi.

    ilk videosu pembe tezkere alım sürecine ilişkin. konuyla ilgisiniz olsa da olmasa da bir şekilde tüm ııı'lamalarına rağmen severek izliyorsunuz. tabii ki bunlar ilk video için çok çok doğal. bir izleyicisinin ııı'lamaları için editlediği video'yu da çok sevdiğim için bunu da buraya bırakıyorum.

    bence buralar değerlenecek.
  • instagram sayfasını çok enteresan ve sanatsal bulduğum gotik bir deli.
  • videolarını izlemedim ama twitterda takip ediyorum. tarzı bana fazla aykırı gelse de esaslı ve inanılmaz cesur bir insan olduğunu düşünüyorum. tam sığır türklerin hakkından gelebilecek kapasitede biri.
  • gaga bulut'un cahil olmayanından.
    (bkz: gaga bulut)
  • özgüvenine ve cesaretine hastayım. içinden gelen aykırılığı sevip çekinmeden de sergiliyor. bu adamı beğenirsin, beğenmezsin, itici bulursun vs. ama geri kalan herkes hep aynı, kendisinin ne olduğunu önemsemeyip başkaları neyi severse o olmak istiyor insanlar. takdir ediyor, mizahına da yarılıyorum.
  • kendisini iki yıldır falan gözlerimden kalpler çıkararak takip ediyorum, bence gayet mantıklı ve eğlenceli laflar ediyor. diksiyonu da çok güzel. işimi gücümü bırakıp sabbbahlara kadar kendisiyle dertleşebilirim. ek olarak kedisi spot'a kanser teşhisi koyulduğunda tedavi masraflarını karşılamak için gardırobunun demirbaşlarından biri olan gelinliğini bir kez bile düşünmeden satışa çıkaracak kadar da yüce gönüllü ve iyi kalpli birisi. tüm güzellikler seninle olsun hazreti korkunç, umarım bir gün istiklalde beraber zılgıt çekeriz. *
    edit: imla
  • neler yapıyor çok anlamasam da ilginç şekilde ilgi çekici geliyor.

    saçmalıyor ama aynı zamanda çok cesur davranıyor vs. bir tarzı var mı yoksa ortaya karışık saçmalıyor mu çözemiyor insan.

    nasıl bir görev edinmiş, mesaj verme kaygısı var mı yoksa saçmalık mı yakında görürüz.
  • ilgi çekme amaçlı yaptığını düşünmediğim, tamamen nasıl olmak istiyorsa öyle olduğunu ve öyle davrandığını düşündüğüm kişidir. çevrede görülüp alışılmışın dışında biri ne onu 'garip' yapar ne de alışılmışları 'normal'. aksine toplumun baskıladığı tabuları aşıp kendini yaşayan insanlardır 'normal' olan. umarım videolarının ve fotoğraflarının altına yazılan yorumların sahipleri gibi tamamen destekleyici kişilerle karşılaşır ömrü boyunca
  • sevmeyebilirsin, faydasız ve saçma bulabilirsin ama bir insanı ölümle tehdit etmek bu kadar kolay mı? youtube'da açıklama tarzı yaptığı son video'yu izledim. türkiye'deki güvensiz ve huzursuz ortamı sonuna kadar tekrar hissettirdi. çünkü yarın bir şekilde manyağın biri tarafından öldürülse ya da bir sebepten hapise girse ne biraz olsun savunacak yargı ne de toplum var. önemsiz bir olay gibi unutulur geçer. bu durumun oldukça farkında olduğunu düşünüyorum. tüm bu korkunun yanında bir de 'bu kadar nefret edilmek hoşuma gitmedi' diyor. orası da olayın farklı bir boyutu.
  • o kadar çok şey yazmak istiyorum ki buraya. ilk yazım olmayacak bu başlığın altında. hatta ilk entry'm de gayet olumluydu, onun da mutlu olduğunu düşündüğüm için. anlaşılan o ki bize gösterdiği yüzünün arkasında artık yorgun ve bitkin biri oluşmuş.

    keşke mesaj kutusuna o intihar etmeye teşvik edici ögelerin fotoğraflarını göndermeye ya da intihar etmeye teşvik edici cümleleri kurmaya harcayacakları eforu biraz başka şeylere sarf etse bu insanlar. birini kırmak, üzmek, sinirlendirmek ya da o kişiye tonla küfür etmek o kadar kolay ki. ama zor olan şeyleri yapıp başardığınızda anlıyorsunuz işte değerini, birilerini mutlu etmek, anlamaya çalışmak gibi.

    karşısınızdaki her şeyden öte bir insan. inandığınız dinin inandığınız yaratıcısının yarattığını düşündüğünüz bir insan. madem dininiz, inancınız, tanrınız bu kadar önemli; neden onun yarattığı insana biraz olsun değer vermeye, düşüncelerini dinlemeye bu kadar uzaksınız.

    fotoğrafları atmak, mesajları yazmak yerine elinizin altındaki araçları kullanıp araştırsanız biraz. çok zor değil. araştırmıyorsanız bile hakkında bilgi sahibi olmadığınız konularla ilgili fikir sahibi olmayı da bırakın. bir de artık şu sosyal, toplumsal tabular ne zaman yıkılacak, nasıl yıkacağız o kadar çok merak ediyorum ki. nedense bir kadın erkek reyonunda sweatshirt, kazak alınca ne kadar güzel ne kadar havalı; bir erkek makyaj yapınca kadın reyonundan giyince ne kadar ayıp, erkekler erkekliğini bilsinler. sizi kadın ya da erkek yapan tek olay kromozomlarınız. babanızın verdiği spermdeki bir tanecik kromozom. ama biz bazı gereksiz detaylara o kadar çok anlam yüklüyoruz ki, gerekli detayları kaçırıyoruz çoğu zaman.
hesabın var mı? giriş yap