• yıllardır bütün sosyal medya sitelerinde (youtube, facebook, instagram, twitter) ingilizce ile alakalı faydalı paylaşımlar yapan ingilizce öğretmeni.

    voscreen, duolingo gibi dünya devi platformlarda da çalışmış, türkiye'de insanlara ulaşmasına katkıda bulunmuştur.

    "ingilizce kitap kulübü" adında kendi girişimi de vardı ama 6-7 ay sonra kapattı niyeyse.
  • muhteşem insan, emek veriyor. ve çok eğlenceli oluyor. lütfen takip edin şu çılgın hocayı :)

    ve daha çok böyle interaktif eylemler yapılsın :)

    hocam, çok teşekkürler herşey için.

    p.s : hızlı yazdım, webinar'dayiz. unutmadan.

    tanım : milli ingilizce hocamız
  • teknolojiyi ve sosyal medyayı eğitimle harmanlayabilmiş yeni nesil hoca. sayılarının çoğalmasını diliyoruz.
  • internet (özellikle youtube) üzerinden ingilizce dersler veren hoca.

    sıfırdan ingilizce öğreniyorum serisine başladım. amacım iyi bir ingilizce temeli oluşturmak.şu an 15. dersi bitirdim yaklaşık 30’dan fazla ders var. dersleri keyifli ve izlenebilir. seriyi bitirince yorumlarımı yazarım.
  • tl'nin yine değer kaybettiği şu dönemde, bireysel olarak da olsa herkesin dolar kazanmaya çalışması gerektiğini ve neler yapılabileceğini anlatan tweetseli oldukça ilgi görmüştür.

    ilk tweet'in içeriğini buraya kopyalayayım, gerisini okumak isteyeceksiniz bence :)

    "herkes dolar kazanmanın bir yolunu bulsa iyi olur. ayda 400 dolar kazansanız yaklaşık 3000 tl ediyor zaten şu an. herkesin elinden gelen, yapabileceği bir şey vardır. tüm dünyaya satış yapabileceğiniz siteleri ve nasıl yapabileceğinizi anlatan kişileri listeleyeceğim."
  • eleştiriye gelemeyen ingiliççe öğretmeni. tanımam etmem ama egolu olduğu kanısına vardım. minik pembiş hayallarini yıktık sanırım.
  • internet ortamındaki en kaliteli ingilizce öğretmenidir. eğer bu dili öğrenmek istiyorsanız ama kurslara ya da özel öğretmenlere yığınla para harcamak istemiyorsanız bu hocanın derslerini düzenli bir şekilde takip edin. ek olarak, özer kiraz hocayı da takip edebilirsiniz ama o biraz daha ileri seviye anlatıyor ve yüzeysel olarak geçiyor konuları.

    benim tavsiyem şudur ki; çağrı hocadan her gün 2 konu dinleyin, sonra o konuları google'da aratarak çeşitli kaynaklardan pekiştirin ve yine google'dan pdf alıştırmalar indirin ya da youtube üzerinden çeşitli videolar izleyin, hatta en iyisi çıktılarını alıp elle yazın.

    belli bir seviyeye geldikten sonra, özellikle listening alanında iyi bir seviyeye geldiğinizde sadece yabancı hocaların derslerini dinlemeye başlayın bu sefer. inanın bu hem daha faydalı hem de daha güvenilir. çünkü dili tamamen işinin ehli ve anadili ingilizce olanlardan öğreneceksiniz.

    ben ingilizceyi ilk olarak ''daylight'' denen seride öğrenmiştim ve bu sayede lisede bütün sınavlarım 90+ geliyordu. ancak işin kötü yanı, bu arkadaşlar güncel videolar paylaşmadı ve youtube üzerindeki ders videolarının kalitesi oldukça düşük. ama yine de izlerim diyorsanız tüm ders serileri hala duruyor. evren hoca biraz hızlı konuşuyor ama güzel anlatıyor. tam bir ders ortamı içinde geçiyor videolar.
  • simdi egitiminin kaliteligini birakinda mail kutuma bir mail dusmus...

    "bu nedenle deprem bölgesinden 100 kişiye ıelts bursu vermeye karar verdik. bu bursla https://superpeer.com/cagrihoca üzerinden verdiğimiz derslere ücretsiz katılabilirsiniz."

    "daha önce duyurduğum gibi şubat ayı superpeer gelirimin tamamını da depremzedelere bağışlıyorum."

    bu iki alinti bana gelen mailde yaptim, adamin hasidir kendisi.

    herkes kendince birseyler yapiyor ama bir taraftanda koskoca devlet bir cadir dagitamiyor... misal cagri hoca bunu yapmayabilirdi de.

    ince dusuncesi icin buradan tesekkur ediyorum.

    ha olurda boyle kaliteli arkadasi takip etmek isterseniz buyrun, https://twitter.com/cagrihoca/
hesabın var mı? giriş yap