• bu olaydan sonra istanbul' da görevli polislerin telefonlarına bizzat konu ile alakalı mesaj gittiğini biliyor muydunuz?

    mesajı okumuştum ve aklımda kalan bir şekilde buraya iletiyorum:

    - çakarlı araçları kimlerin kullandığını kimlerin taktırdığını biliyoruz. kimse çakarlı araç durdurduğunda kafasına göre çakarları sökmeye ve ceza yazmaya kalkışmasın. bu tür konularda sıralı amirlere bilgi verilmeden kafasına göre işlem yapılmayacak!memur at koşturmasın.

    evet aşağı yukarı böyleydi. memur at koşturmasın yazısından eminim. varın siz düşünün gerisini.

    at koşturmasın lafına hitaben...
  • milli eğitim müdürlüğünün kiraladığı araçta çakar olmasına ne gerek var dediğim rezalet.
  • her gün ikinci köprü yolunda yaklaşık 10 km gidiyorum aracımla. gördüğüm çakarlı aracın haddi hesabı yok. ayrıca milli eğitim müdürünün çakar kullanacak ne işi olabilir. eğitim sistemimiz bu yüzden bu kadar güzel(!) çünkü çakar kullanıyorlar
  • artık böylesi haberlerde kaynak falan aramıyorum. çünkü her türlü pisliğin sıradanlaştığını, bu gibi zalim- mazlum ilişkilerinin ise moda olduğunu çok iyi biliyoruz.
  • çukur dizi yapımcılarına atarlanan türk gençlerini görmek istediğimiz olay.

    şahsi yorumum ise hay ben böyle... diye devam ediyor. çok da şey etmeyin yani.
  • doğruluğuna inandığım haber tandıdık bir polis memuru arkadaşımız da çakarlılara içinden kim çıkacak korkusu ile ceza yazamadıklarını söylemişti.

    bunu fırsat bilen korsan taksiler, doblocu tayfası ve bilumum kurnaz çakarları takıp, emniyet şeritlerine dalıp trafiği mahvetmeye devam ediyor.

    yasayı vatandaşa değil, ak parti'nin içindeki bu tiplere çıkarmak gerekiyor. milli eğitim müdür imiş. kim varsa aramış, bu insan israfı bizim vergilerimizle oturuyor orada maaşını alıyor çakarı takıyor. polise caka satıyor.

    türkiye'de hukuk olsa bu adamın şu dakka o makandan ve görevden açığa alınması gerekiyor ama nerde bizim yöneticilerde o yürek.
  • her ne kadar akp türkiyesinde olması şaşırtıcı olmasa da bana biraz feyk gibi geldi. açığa alınan polisin adı, açığa alan amiri veya birimi gibi isimler güzel olurdu..

    şok edit: somut isimleri içeren iddalar için gaynah: https://odatv.com/…gumu-biliyor-musun-12031847.html
  • il milli eğitim müdürünün trafikte ne aciliyeti ve önceliği var da çakar taktırabiliyor ?
    az biraz hukuk geçerli olsa müdürün görevden alınması gerekirdi.
  • (bkz: il milli eğitim müdürü olunca yapılacak küçük şımarıklıklar)
hesabın var mı? giriş yap