• aga gerçekten bu kadar işsiz olamazsınız!
  • edit: başlığı açan yazarın, uçurulsun dediği yazarın nick altına yazdığı bir cümle; “not: iki şeyi çok seviyor calemityceyn, sildirmeyi bir de silktirmeyi.” ahlaksız adam bir de küfürbaz diyor ama kendi yazdığını görmüyor.

    yahu sen kimsin ki uçurulmasını istiyorsun? bir de ansiklopedi gibi yazmış, kendi entrylerinden örnekler sunmuş “bakın ben ne kadar zekiyim” diye. neymiş hiçbir bilgi sunmuyormuş. sanırsın sözlük bilim yuvası da bir söz konusu yazar geri zekalı.

    hakkaten sen kimsin abi? her küfreden uçurulacaksa, sözlükte yazar kalmaz. bir de kampanya başlatmış ahahahaha.

    (bkz: tatava yapma engelle geç)
  • kampanyayı başlatanın sayfalarca yazması normal biri olmadığının kanıtıdır. hiçbir şeyi okumaya gerek yok bence. dolayısıyla başlığı açan uçurulsun. *
  • bir ak rintintin agliyor, gozleri yasli...

    calemityceyn fikren pek anlastigim birisi degil, yazilarindan katilmadiklarim coktur ama ucurulsun diye baslik acana ve destekleyenlere bakinca gulmemek mumkun degil.
  • başlığı açan derdini dile getirmiş. siyasal düşüncelerinize uymayan herkesi trol ilan etmek tipik bir algı operasyonu. işin gücünüz o trol bu trol. geçin bunları.
  • (bkz: köpek duası)
  • ifade özgürlüğü nedir bilmeyen ortadoğu kafasındaki bir tipin başlattığı kampanya(!). işin ilginci, bu tipler aynı şey kendi görüşüne sahip birine yapıldığında diktatör diye ortalığı yıkarlar. uçurulmanın şartları belli. bunu yapabilecek yetkiye sahip insanlar belli. ama senin için de sunulan birçok seçenek var. beğenmediğin içeriklere eksi oy verebilirsin. hatta çok rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin. bunun dışında kafana göre kampanya başlatmak, sayıca üstün olduğunu bilmenin verdiği cahil şımarıklığıdır. şunu kabullenin; internette herkes yazacak. akplisi de yazacak, şeriat seveni de yazacak, komünisti de yazacak, liboşu da yazacak. beğenmediğin birçok şeye denk geleceksin. artık hoşunuza gitmeyen şeyleri barbarca linç etmemeyi öğrenin. hakikaten sıktınız.
  • bakın en son bu tarz kavgayı bir 2009'da silkroad ts3 grubumuzda bir de 2012'de maxipcep forumunda görmüştüm.

    nostalji yaşattınız teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap