• üç haftalık kapanma süresince çalışacakların e-devlet üzerinden, içişleri bakanlığı-->e-başvuru adımları izlenerek alması gereken belge.

    bakanlığın son dakika golü olarak, kapanmaya saatler kala açıkladığı ve an itibarı ile sayfadaki modülün henüz aktif hale getirilmediği uygulama aynı zamanda.

    yığılma sebebiyle kilitleneceğini öngörüyorum.
  • uzun uğraşlar sonucu e-devlet'ten girince de şu yazı çıkıyor. çalışma muafiyet izin belgesi verilmesi hizmeti kısa bir süre içerisinde hizmete açılacaktır.

    shshhs. lan olm 5 saat kala niye böyle bişi yapıyosunuz yahoo?

    editler büdütler:

    üretim, imalat, tedarik ve lojistik sektörleri başta olmak üzere daha önce genelgelerle muafiyet tanınan işyerlerinde çalışan görevliler için bu işyerlerinin yetkililerince tüm belgelerin geçerliliğin 2 mayıs 2021 pazar günü saat 24.00’de sona ereceği ifade edildi.

    görev belgesi başvurusunda bulunan kişilerin sosyal güvenlik numarasına göre halen çalışmakta olduğu işyeri sicil numarası belirlenecek ve iş yerinin faaliyet alanına göre muafiyet kapsamında kalıp kalmadığı kontrol edilecek. ilgili bakanlıklarla sağlanan entegrasyonlar sayesinde anlık ve otomatik olarak yapılacak bu sorgulamalar sonucunda bildirim ile aranan şartlar arasında uyumluluğun tespiti halinde sistem üzerinden otomatik olarak görev belgesi düzenlenecek.

    not: yani diyor ki eski belgeler pazar akşamına kadar geçerli. pazara kadar da aha bu adresten çalışma muafiyet izin belgesi alınacak.
  • kapanmaya 3 saat kala içişleri bakanlığının açıkladığı 3 gündür mantarlayıp üzerine tüy diktiği uygulamadır. 20'ye yakın adamın görevlendirmesini elle yazıp ek belgelerini düzenleyip evine yolladıktan sonra açıklanması iyice evlere şenlik hale getirmiştir.

    (bkz: papers please)
    (bkz: glory to arstotzka)
    (bkz: hayatın yalan kel zabıta)
  • eski belgeler pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar geçerli olacakmış.
  • (bkz: 29 nisan 2021 içişleri bakanlığı genelgesi)

    edit: edevletteki sistem çalışana kadar şu belgenin doldurulup şirket yetkilisine imzalatılması gerekiyor. bu belge tarih atıldığı tarihten itibaren 3 gün geçerli olacak. edevlet sistemi (şu sistem) aktif olarak kullanılmaya başlanıldığında sistemden alınan izin belgesi kolluk kuvvetlerine ibraz edilecek. yani özetle bu belgeyi doldurup imzalatmanız önümüzdeki 3 gün için yeterli. ek olarak işi garantiye almak için edevletten sosyal güvenlik kaydı almanızı öneririm.

    edit2: bu arada tüm bunların geçerli olabilmesi için çalıştığınız kurumun muafiyet kapsamında olması gerekli. muafiyet listesi de şurada en altta.
  • genetik değişmez
  • ofiste sabahtan beri belge toplayan çalışma arkadaşlarımı çıldırtmış yenilik *
  • harbiden malsınız ya. yasağa saatler kala olacak iş mi bu? saçmalıklar silsilesi

    edit:e-başvuru:sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
    gerçekten bravo...
  • bugün çıkması yerine pandeminin başından beri olması gereken belge.

    önüne gelen işyeri "biz muafiz,yasakta bile çalışıyoruz' diyor. eşe dosta arkadaşa izin belgesi yazıyorlar. polis kontrol aşamasında ise polisler kişinin tc no ile işyerlerini eşleştirecek veri tabanı olmadığı için, kişinin elindeki kaşeli imzalı izin kağıdına bakıp gönderiyor.

    bunun yaşanmaması adına uygulama doğru ama geç alınmış bir karar.
  • son dakikada icat edilmiş cin fikir.
    zaten her tıklamada kilitlenen e-devlete henüz yüklenmemiş ve artık yüklense bile milyonlarca başvuruyla tamamen kilitlenmesi halinde seyreyle curcunayı.

    edit: valiliklere gönderilen genelge ekinde şöyle bir belge var.
hesabın var mı? giriş yap