• el yapımı deriden çanta yapan şirin mi şirin ama aynı zamanda pahalı mı pahalı marka.
    eğer çantanızı ingiltere'deki mağazalarından birinde alırsanız çantaya adınızın baş harfleri damgalanıyor.
  • 2008 yılında freda thomas kızının okul masraflarını karsılayabilmek için el yapımı çantaları yapıp satmaya başlar, çantalar çok beğenilir, bloggerlar tarafından da kullanılıp tanıtılınca popülerleşir ve ürün yelpazesi de genişler.

    9, 11, 13,14 ve 15 inç boyutları bulunmakta. tasarımcılarla işbiriği sınırlı sayıda üretilen koleksiyonları da var. hala el yapımı olarak satılıyor ve üzerine isim baş harflerinizi bastırabiliyosunuz. sanırım türkiye'de bir tek harvey nichols'te satılıyor.

    https://www.cambridgesatchel.com/
  • türkiye'de harvey'de pahalı pahalı satılırken cambridge'de ucuz ucuz satılan güzel çanta markası. ben bunun 14 inç sarı ve 11 inç tabasını almıştım. 3 senedir kullanıyorum, hem çok kaliteli hem de her şey ile uyan zamansız bir çanta. eskiden longchampların her renginden isterdim, sonra bir ara bunların her renginden istiyordum. ama bunların her rengi çok cici cidden. londraya düşerse yolunuz alın buradan pahalıya almayın derim ben.
  • an itibarıyla %40 indirim ve tr'ye bedava kargo avantajıyla 13 inchlik modelini 300 tl'ye alabileceğiniz çanta markası. evladiyelik.
    http://www.cambridgesatchel.com/en-gb/sale
  • 31 aralık gecesi indirimlere kayıtsız kalamayıp gözümü kararttım ve gümrük masrafını göze alarak sipariş ettim bir tane klasik 15 inç oxblood modelini. elbette gümrüğe takıldı, 75 lira ödedikten sonra 14 ocak'ta elime geçti. bir çantaya ilk defa bu kadar para verdim ama değdi. zeytinyagli yemege atilan kup seker sağ olsun sorularıma cevap verip yardımcı oldu. internetten alışveriş uzmanı biricik dostum loveandpoison da her zamanki gibi desteğini esirgemedi benden.

    ayrıca, türkiye'de cambridge vardı da biz mi gitmedik?
  • poundun durumunu düşününce ne türkiye'de ne de ingiltere'de ucuz falan olmayan çanta markası. ben 3 yıl önce cambridge'deki mağazasından çok düşünüp minicik bir çanta alabilmiştim ancak tepe tepe halen kullanıyorum. almak isteyenlere şiddetle öneririm. tarzı zaten çok güzel, kalitesi ve iç hacmi falan da gayet kullanışlı.
hesabın var mı? giriş yap