• yakında buraları entry dolduracağına inandığım 1991 doğumlu italyan tenisçi. kariyerinin ikinci grand slam ana tablo maçında wimbledon 2012'de 16 numaralı seribaşı flavia pennetta'yı 2 sette geçerek tur atladı.

    böyle de güzel bir insanmış kendisi
  • az önce sonlanan maçta nadia petrova'yı 6-3 ve 7-6(6)'lık setlerle eleyerek, 4. turda agnieszka radwanska'nın rakibi olmuş müthiş güzel italyan tenisçi. ikinci seti de 5-1'den aldığını belirtelim. böylece elemelerle birlikte oynadığı 6 maçta set dahi kaybetmemiştir. agresif oyununu ve harika winnerlarını devam ettirirse müthiş bir sürprize imza atabilir wimbledon 2012'de. bu arada 31 aralık 1991 doğumludur.
  • disleri icin bir sey yaptigi ve cikisini devam ettirdigi takdirde iyi anlasmalara imza atacak tenisci.

    "henuz" 20 yasinda olmasi ise artik teniste cikis yapma yasinin ne kadar ilerledigini gostermektedir. nerede 16a yasinda grandslam kazanan martina, ya da ne bileyim gencecik yasta birkac slam kazanmis serena veya 17lik maria?
  • italya'nın son dönemlerde yükselen değerlerinden olan 91 doğumlu şirin ama saha içinde oldukça agresif tenisçi. özellikle wimbledon 2012'de 4. tura gelirken set kaybetmeyerek ne kadar istekli ve agresif olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. tabi 3. turda nadia petrova'yı elemesiyle dikkatleri tamamen üzerine çekti. 4. turda karşılaşacağı agnieszka radwanska'yı geçtiği taktirde çok daha büyük ses getireceğine inanıyorum. bunu yapması çok zor gibi görünse de radwanska'yı bir hayli zorlayacağa benziyor şuana kadar oynadığı oyunla. şuanda wta sıralamasında 145. sırada bulunan camila giorgi'nin çok yakın zamanda ana tabloda iyi yerlere gelebilmesi olası. çok büyük beklentilere girmemek gerekir belki ama kendisinin henüz 20 yaşında olduğunu ve oyununu geliştirmek için daha önünde uzun bir yol olduğunu unutmamak gerekir.

    böyle de şirin ve masum ifadeli bir oyuncu:

    http://i206.photobucket.com/…ta/camila-giorgi-1.jpg
    http://www.wimbledon.com/…rgi_14_aeltc_n_tingle.jpg
    http://www.flickr.com/photos/pagoo/7148899629/
  • geriden gelip maçı kazanmak üzere olan genç tenisçi. hani bu yaşta senden kat be kat tecrübeli bir rakibine karşı bu şekilde maç çevirmek öz güven gerektirir. normalde hep tersi olur zira. ancak bu kadın şu an bunu başarmak üzere.
  • ilk defa dün amerika açık 2013 3. turunda caroline wozniacki karşısında izlediğim ve oyununa hayran kaldığım oyuncu. öncelikle hatırlatayım wozniacki kendi adına vasatın ötesinde iyi bir performans sergilemişti. giorgi'nin oyundaki amacı topu hata yapmayıp oyunda tutmaktan ziyade direkt winner'a gitmek. bu yüzden izleyenlere de büyük keyif veriyor. eğer saman alevi gibi sönmezse bu temposuyla ilk 10'a göz kırpabilir.
  • bugün us open'da wozniacki'yi resmen çok "net" yendi. bazen öyle vuruşlar yaptı ki resmen çaresiz bıraktı ve bu vuruşları arada bir değil arka arkaya yaptı. ismini yeni duydum ama durup dururken bana hakkında entry girdirmeyi başaracak kadar yetenekli bir eleman.

    bu karşılaşmadan önce dünya 136.sıymış. maçı izleyen biri için bu inanılır gibi değil ama daha çok genç olmasından tabi ki, zaman zaman tecrübesizliği göze çarpsa da oyun olarak ilk 20'yi hakettiğine şüphem yok, belli ki kısa sürede çok iyi yerlere gelecektir. başarılarının devamını dileriz.
  • us open 2013'de roberta vinci'ye yenilerek elenmiş tenisçi. çok genç ve yetenekli, belki bu turnuvada istediği yere gelemedi ama önümüzdeki turnuvalarda daha üstlerde göreceğimize eminim.
  • eurosport hd de izledim kendisini de pek datlı maşallah. italyan tenisci.
  • şu an (bkz: eugenie bouchard) ile birlikte turdaki en güzel iki isimden biridir.
hesabın var mı? giriş yap