• hala pek çok solcunun haberinin olmadığı itiraf. hep birlikte okuyalım:

    can dündar "milli istihbarat teşkilatı"na ait bu tır"ların ve içerisindeki malzemelerin yasadışı bir örgüte, (daeş, el kaide, pkk vb.) gittiğine dair elinizde herhangi bir bilgi, belge veya delil var mı?" sorusuna verdiği cevapla türkiye"ye iftira atmaya çalıştığını itiraf etti.

    dündar, soruya, "benim bu yardım tır"larının herhangi bir yasadışı örgüte gittiğine yönelik elimde herhangi bir bilgi belge yoktur ve böyle bir bilgiye sahip değilim" diye cevap verdi.

    yani ağzından çomar lafı eksik olmayan bu kanişler cahil oldukları kadar da kandırılmaya ve manipüle edilmeye müsait tipler. can dündar üfürüyor bir yalan hepsi sorgulamadan inanıyor. sonra adam itiraf ediyor yalandı diye, bu kitle hala inanmaya devam ediyor.

    ("can dündar hiç 'silahlar ışid'e gidiyordu' demedi" diyen avanaklar için yoğun istek üzerine: https://pbs.twimg.com/media/ccab4hdw8aazmsa.jpg)

    adam haklı, böyle cahil bir kitlesi varken neden üzerlerinden menfaat ve para devşirmesin. adam vatan haini zaten, ahlaki bir kaygısı yok ki.

    edit: aşağıda bu gerzeklerden bol miktarda görebilirsiniz.

    bir de solcuya anlatır gibi anlatalım.

    1- adam "mit tırları ışid'e silah taşıyordu" diye cumhuriyet gazetesinde defalarca haber yaptı.

    2- twitter'dan bu haberin yayılması için defalarca "mit tırları ışid'e gidiyordu" diye haberleri duyurdu.

    3- binlerce muhalifin bu haberlerin propagandasını yapmasını sağladı.

    4- sonra mahkemede "silahların ışid'e ya da herhangi bir örgüte gittiğine dair hiçbir delilim yok, hatta kim ışid dedi yahu vallahi ben demedim" diye ifade verdi.

    5- kendi isteğiyle yurtdışına kaçtı. kaçtıktan 2 gün sonra 15 temmuz darbe girişimi gerçekleşti. darbe bastırıldıktan iki gün sonra alman medyasına "darbe girişimi tayyip'in tiyatrosu" diye yazı yazdı.

    adam vatan hainliğinde doçentlik sınavını verdi buradaki gerzek kanişler hala gazeteci türküsü söylüyor.

    edit2: peki silahlar kime gidiyordu diyen hevleyen kanişler için detaylı bir yazı. ve o silahların öso'ya gitmesi can dündar gibi vatan haini köpekler tarafından yapılan yalan ışid haberleri sayesinde engellendikten sonra suriye'nin kuzeyi pyd/ışid tarafından öso'nun elinden karış karış alındı. çünkü öso kuzeyde hem pyd hem de ışid ile savaşan tek muhalif ve meşru gruptu.

    edit3: özgür suriye ordusu, dünyadaki pek çok devlet tarafından resmi olarak tanınan suriye ulusal konseyi'ne bağlı resmi ordudur. aşağıdaki "suriyede hiçbir örgüt meşru değildir" şeklinde manipulasyon yapan esedçi şebbihaların yalanlarına elbette inanmazsınız da, ben ekleyeyim dedim. örgüt değildir, ordudur. https://tr.wikipedia.org/…iki/suriye_ulusal_konseyi
  • öncelikle o tırların montajsız ve fotoşoksuz yüklenen videolarını erişim yasağı gelmeden hep birlikte izledik.

    tırların içerisinden çıkan silahlar hiç un, şeker veya ekmeğe benzemiyordu!

    belki işid denilen örgüte gitmiyordu! ancak herhangi bir örgüte gittiği kesindi. yoksa silahlar suriyeli çocuklar oynasın eğlensin diye gönderilmiyordu!

    bu arada trollük çok güzel gelsenize...

    (bkz: başlıklarını engelle)
  • can dündar 28 şubat’taki ifadesinde elinde bilgi veya belge olup olmadığına ilişkin yöneltilen soruya ‘’benim adli bir görevim söz konusu degˆildir. bu tutanaklara veya arama kararlarına el-kaide veya bas¸ka bir örgütün ne s¸ekilde veya ne sebeple yazıldıgˆını ben bilemiyorum. benim bu yardım tır'larının herhangi bir yasadıs¸ı örgüte gittigˆine yönelik elimde herhangi bir bilgi belge yoktur ve böyle bir bilgiye de sahip degˆilim'' yanıtını vermişti.
    evet can dündar adli görevli değil, gazetecidir. ne var bunda ben anlamadım...

    üstelik söz konusu haberlerle ilgili fotoğrafları cumhuriyet' ten çok önce yeni akit gazeetesi yayınlamıştı

    savcılığın iddiası, "‘’devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme, devletin güvenligˆine ilis¸kin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama..." diye devam ediyor...

    savcılık neden, "yalan haber yoluyla devleti ve devletin kurumu mit' in itibarını düşürmeyi amaçlama.. vs " bir suçlama yapıyor da "gizli kalması gereken bilgi bilgiler" den sözediyor.

    "tırlarda türkmenlere insani yardım malzemeleri yerine ışid' e yollanan silahlar çıktı" diye bir haber yapılmışsa bu suç "gizli kalması gereken belgeleri" açıklama değil yalan haberle itibar kaybettirme, iftira suçudur...
    ihanet ve casusluk buysa eyvallah...
  • öncelikle videolarda herkesin görüğü gibi tırlarlar silahlar, mühimmat ve bir çok savaş malzemesi taşınıyordu. can dündar nereye taşındığına dair bilgim yok dediyse eğer bu silahların suriye'ye taşındığı ve götürüldüğü gerçeğini değiştirmez. devlet gizli belgeleri ortaya çıkartmaktan suçluyorsa zaten kendi başına bu gerçeği kabul ediyor demektir ama bazı insalar kandırılmaya müsait olduğu için bunu göremez. birileri ne derse onu kabul eder.
    ayrıca kaynak olarak star gazetesi de pek inandırıcı gelmedi bana.
  • aklımda 2 soru var.

    1- lord eddard stark hesabına yatan dolarları bozdurdu mu yoksa yaktı mı?
    2- neden hala lord eddard stark'ın açtığı bir başlığa yanıt vermeye çalışan salaklar mevcut?

    hadi ben adamı siklemiyorum diye başlıklarını engelleme bile gereği bile görmedim. siz engellemiyorsunuz ve bi de üstüne cevap veriyorsunuz.

    bu kadar. teşekkürler.
  • star gastesi allah bir dese inanmam, hoş zaten inanmıyorum o ayrı.*
    o ifadeyi okumuştum, çarpıtılmış. bu yayın grubu amerikan savcının eline fotoşokla dernek plaketi yapıştırdı zamanında, o yüzden daha başarılı çalışmalar bekliyorum. mesela dündar'a montaj yapıp "ben bir hainim" dedirtebilirler. hadi koçlar.
  • e peki sayın amına koduğum, nereye gidiyormuş o tır dolusu silah? elinde yasadışı bir örgüte gittiğine dair belge yok diyorsun alttan alttan, yasal bir yerlere gitmiş'e getiriyorsun, nere o yasal yer davaroğlu bi de hele? bayırbucak de hadi noolur hadi...
  • kaynak da star gazetesi amk!
  • böyle akıldan ve mantıktan yoksun, bolca iftira yazıları yazabilen birinin, seven kingdoms'ın en onurlu ve haysiyetli kişisinin ismini kendine nick olarak alması ne kadar komik :)
    siklemeden geçiniz. bloklayınız.
  • can dündar 'ı yıllardır dünyanın gözü önünde suriye deki pyd ye silah sevkiyatı yapan amerika ya karşı özgürlük savaşçısı olmaya davet ediyorum. bu sevkiyatların haberini yapsın. ya da hizbullah'ı silahlandıran iran'ın haberini yapsın. bu haberleri yaparak da gazetecilerin tanrısı sıfatına ulaşabilir bence.

    omooo mot torloro ışid'e gidiyordu. he amk he işid'e gidiyordu o silahlar.
hesabın var mı? giriş yap