• can dündar'ın neden yurtdışına gitmek zorunda kaldığını bilmeyen bir zibidi. dünyaya türkiye'nin ne kadar güvenli bir ülke olduğunu, özgürlüğün merkezi, demokrasinin beşiği olduğunu mu anlatacaktı? yalan söylemediği için mi vatan haini? ikiyüzlülüğünüze sizin...

    öne çıkarılası özelliği türk olması değil bir metin külünk aşığı zibidi olmasıdır. tanımlamalarda önceliğe dikkat edelim.
  • can dündarın kalitesi mi varmış
  • isviçre'de sol partiye oy veriyordur.

    can dündar hakkında her türlü söz hakkım saklıdır.
  • "gel türkiye'de yaşa" dense binbir ağızla bahane bulacak bir adet çomardır.
  • vatanını bilerek ve isteyerek terketmiş birinin, vatanını terketmek zorunda kalmasa terketmeyecek birine yaptığı.
  • vatan haini fetöcü ve pkklı köpekleri üzen bir eylem yapmış. kendisini tebrik ediyorum. bir de suratına tükürseydi şöyle balgamlısından. tiyatrodan suikast girişiminde bile karısının arkasına saklanan satılık bir havhavdan bahsediyoruz neticede.

    (bkz: can dündar'ın ışid tırları yalandı itirafı)
  • twitter profilinde iş adamı olduğu yazan türktür. şimdiden sonra o ihale senin bu ihale benim koşturur.
  • olması gerekendir, olduğudur, sıfatıdır, hatta zamiridir. hak etmiştir. sözlük yazarlarının büyük kısmıda aynı kısımdadır. zaten bizi üye yapmamalarının sebebide budur. men dakka dukka.
  • lan vatan haini olmak ne kadar kolay dedirtir. isine gelmeyen, biraz hosuna gitmeyenini vatan haini ilan ediyor.

    dundar necidir onu bilmem. goruntudeki elemani da tanimiyorum ama kodugumun okumaz, dusunmez, calismaz, 40 yasinda annesinin emekli maasiyla gecinen, dunyada bosuna yer kaplayan, tembellikleriyle asil hainligi yapan comarlari, kafalarina gore onu bunu hain ilan ediyor. butun kavramlarin icleri bosaltiliyor. her milletin cahili var elbet ama cahilin varligi degil, cahilligin ve yalanlari savunmanin ovulecek hale gelmesi bir ulkeyi bitiren.

    edit: kimseyi sebepsiz yere uzmek degil niyetim. arkadas yazdigim seyi yanlis anladigi icin, istememesine ragmen bir duzeltme yapmak zorunda hissettim kendimi. belki baska alinanlar da olur. bir insan yasadigi haksizliklar veya sanssizliklar sebebiyle dara dusebilir. maddi zorluklar cekebilir. benim yukarida bahsettigim profil anlatimindaki virguller "veya"lari degil "ve"leri temsil etmekte. yani o ozelliklerin hepsini birden barindiran bir kisiden bahsediyorum. hakli sebepler yuzunden baskasina muhtac hayat surenlerden degil; asalak yasayan, cahil, tembel olan, acik fikirli olamayan, dunyadan bihaber hayatlar suren comar yiginlarindan bahsetmekteyim.
  • arasıra sabah, atv ve akit gibi haber mecralarını okuyup olaylara onların bakış açısından bakmaya ve haberleri nasıl verdiklerini öğrenmeye çalışırım. bu hafta sadece onların mecralarını okuyup dinledim. oğlum çok acayip bir kafa. yolda yürürken falan sürekli şu cümleler yankılanıyor kafada:

    -abi adam yapıyor
    -ülke nereden nereye geldi
    -chpkk
    -dış mihrak mı o?

    hep bi düşman yaratıp yenme çabası falan. artık kızamıyorum bu tipleri gördükçe. gericiliğin medya ayağı(sosyal olan da dahil) en büyük güç kaynağı olmuş. hep bir ağızdan ve yüksek notadan karalama kampanyaları ve övme silsileleri mevcut. böyle bir gericilikle klasik yöntemlerin işe yaramayacağı kesin.
hesabın var mı? giriş yap