• tebrik ediyorum canakkale belediye baskanini , insanlarin kisisel tercihlerine saygi gosterebilmek taktir edilmesi gereken bir erdemdir.
  • hala daha iki yanlışın bir doğru ettiğini sanan orospu çocukları var. şu sızlatmadı da bu mu sızlattı? ikisi de sızlattı.

    edit: şuraya iki bkz bırakayım da biraz kültürlenin tartışma yoksunları. tartışmaya girerken bu kurallara dikkat edin yukarıdaki yazarın yaptığı gibi şu olmadı da bu mu oldu tarzı beyin yoksunluklarına girmeyin.
    (bkz: ad hominem)
    (bkz: whataboutism)
  • takdir edilesi bir harekettir. şehitlerle lgbt+’ın alakası ne?

    gerçi belediye seçimlerini sisi-mursi arasında göstermeye çalışan zihniyete alakası ne demek de saçmalık.

    ekleme: (buradan sonra yazacaklarım daha önceki entâri üslubumla uyuşmayabilir, bolca argo söz görebilirsiniz. okuyup okumamak size kalmıştır.)

    “benim aziz kahraman dedelerim ‘sen götünü siktiresin,’ diye şehit olmadılar” diyen dangalak. her şeye seksist baktığın için “huzurlu bir gelecekleri olsun,” diye şehit olan dedelerimiz yattığı yerde kırk takla atıyor. mesela, sen bir kadını sevmek nedir bilmezsin; kimse de öğretemez sana. sen bir kadını sevmeyi “sikmek” olarak hayal edersin, sevgiyi gece yatakta yaptıklarınla veya yapacaklarınla bağdaştıracak kadar zihniyeti sorunlusun ve idrâk noktaların tıkalı. birine duyduğun sevgi bile, karşındakine olan saygısızlığından ibâret. her şey uçkurunun içine gömdüğün, işemekten öte gövde gösterisine döndürdüğün, işe yaramayan çükünle alakalı değil. her şey, üremek ya da tabu olarak gördüğün seksten, kaba tâbirle “sikişmekten” ibâret değil.

    sevginin tanımını yapmayı çok isterdim, ama buna çok da lüzûm yok. çünkü sevginin bile seksten ibaret olduğu bir toplulukta, olmaktan korktukları kavramlar dillendiriliyor diye şehit, din, kur’an, livata, lutîlik mevzubahsi açılıyor, verip veriştiriliyor. halbuki bir allah’ın kulu da günahın bireyselliğinden (eğer sevginin günah olduğunu kanıksıyorlarsa) bahsetmiyor. ya da diyemiyorlar ki: “kardeşim sana ne? sevmişler birbirlerini!” çünkü siyasal islam sevgiyi ne yazık ki seks ve cinsel dürtülerden ayıramıyor. tek düstûr: seviyorsan sikebilmelisin, sevmiyorsan sikemeyeceksin. sikiniz pabucunuzun altına kaçsın, e mi?!

    ez-cümle, âlî dangalaklar cemiyeti, sizin şehit dedelerinizi bilmem, zirâ onları tanımam etmem, ama benim şehit dedem, boğaziçi köprüsünden toplumda yer edinemediği için intihar eden eylül’ü görmek istemezdi. ona bunu yapanları asla affetmezdi. kimliğinden dolayı öldürülen çocukları, hayatları kararan insanları görmek istemezdi; bunu onlara yapanlara hakkını helal etmezdi. ben bir şehit torunuyum, en az toplumun diğer çoğunluğu gibi, ve benim dedem, suriyelilere, ensarlara, cemaatlere peşkeş çektiğiniz çocukları görseydi, hepinizi süngüsüne takar meydan meydan gezdirirdi. ibreti âlem için varlığınızı rezillik sayar, sessizliğinizi dilsiz şeytanlarla ölçerdi.

    senin dedeni bilmem, ama benim dedem, bana, neye inanacağımı değil, “sevgi ve insanlığın” en büyük mertebe olduğunu öğretti. göt sikmek veya siktirmek, bana ters terimler. ama sana ve senin gibi zihniyetlere bu ülkeyi siktirtmeyeceğiz. kusura bakma, lgbt+ bir birey olmasam da bilmenizi isterim ki her zaman yanınızdayım! seve seve kazanacağız!

    ekleme iki: önceden elinizde bir imanmetre vardı milletin imanını ölçüyordunuz, şimdi bir de kemikmetre var, her olayın ne kadar şehit kemiği sızlattığına mı bakıyorsunuz? yemin ederim ağır kabzımal, cumhuriyet tarihinin en büyük dangalaklarısınız.
  • şehitler kadar kafaniza taş düşsün. her şey de şehitlerimizin kemikleri sızlıyor ama ne kadar alakasız şey varsa hepsinde
  • "gel sen de gay ol" mu dediler? ne bu ağlak vaziyetler?
    toplumun %100'ünü kucakladıklarını gösterir. lgbt'ye destek vermek demek insanların tercihlerine saygı duymak demektir.
  • çanakkale belediyesi'ni tebrik ediyorum. tüm belediyelere yayılması dileğiyle.
  • çanakkale belediyesi'ni yüzde %60.7 ile alan belediye başkanını, toplumun her kesimine saygı duyduğu için ayrıştırmaya devam ederseniz bir dahaki seçimde çanakkale şehitlerinin vatanı çanakkale size %70 ile yanıt verir bilesiniz.
    dipnot: hala neden kaybettiklerini anlamamışlar
  • sadece çanakkale belediyesinin değil bir çok chpli belediyenin de yaptığı paylaşımlardır. gerçekten tebrik edilesi.çomarları fena kudurtmuştur o ayrı.
  • engelle
    başlıklarını engelle
    (bkz: don't feed the troll)
hesabın var mı? giriş yap