• marmara üniversitesi iktisadi ve idari bölümler fakültesi öğretim üyesi.
    toplam kalite ve yönetim üzerine çalışmaları vardır.
    sınavında geçebilmek için ya konu anlatmanız ya da kitapları sıkı takip etmeniz gereklidir. ayrıca http://www.canancetin.com/ şeklinde bir web adresi vardır.
  • cana yakin, icten bir insan.derslerinde anlattigi ic karartici ornek olaylariyla anilir.
  • marmara üniversitesi uluslararası kalite yönetimi yüksek lisans mülakatına gelen,hangi standarlara göre eleme yaptığını anlayamadığınız,bunu bizzat kendisine mail yoluyla sorduğunuzda ise empati yaparak ' kendimi sizin yerine koyunca üzülüyorum.' deyip, cepten aramanızı söyleyen,aradığınızda bazı şeylerin elinde olmadığını söyleyip sizi iyice deli eden,her şeye rağmen iyi niyetli olduğunu söylebileceğim hoca. (bkz: bu da böyle bir anımdır)
  • marmara üniversitesi yönetim ve organizasyon bölüm başkanlığı yapmaktadır. yüksek lisans dersleri sunuma dayalıdır ve kendiside aktif olarak her sunumda yer alır hatta genellikle sunumu yapan öğrencinin fazla bişey anlatmasına gerek kalmaz.

    ayrıca sunumlarda ve mulakatlarda kılık kıyafete çok önem verir ceket gömlek kravat kombinasyonunu mutlaka ister
  • marmara üniversitesi'nde yüksek lisansa başlamadan önce bir şekilde okula gitmem gerektiğinde şans eseri tanıştığım, benden önce görüştüğü kişiler olması ve beni bekletmesi gerektiği nedeniyle benden defalarca özür dileyen, sıra bana geldiğinde ise önce elimi sıkıp kendini tanıtan ve bir şey ikram etmeyi öneren değerli, zarif ve nazik bir akademisyen. dersime hiç gelmedi. ama eğitimime dair hatırladığım en güzel anılardan biridir kendisi.
  • her şeyden önce çok doğal bir insan. derste aklına ne gelirse onu söyler. önündeki sırada oturan saçları beline kadar gelen hanım kızımıza o saçların hepsi seninmi diyerek sınıfı kahkahalara boğmuşluğuda vardır.
  • bir dersinde, hayatının amacının ismini markalaştırmak olduğunu söylemiştir. internet sitesinden de böyle bir amacı olduğu anlaşılıyor, üye girişleri falan artistikler ama artık yaş kemale erdi hocam.
  • ayyyyy , canan çetin denınce benim aklım gidiyor. çok tatlı çok nazik çok zeki ve çok saygı deger bir insan.derslerde yerli yersiz kahkahalar atabiilen bazen aglayan bazen hüzünlenen ama herzaman dogruları söyleyen çok farklı biri.ders anlatsa bile içeri biri giriyorsa hoşgeldin yawrum demeden duramaz.sözünü dinleyen her kimse sözleriyle bir güzel sever,kimseyi azarladıgını görmedim duymadım . insanlar için çok güzel düşünceleri vardır. arada derste notlar 5 puancıklar verir.çok sıktır gıyımıne konusmasına cok onem verır .karşısındaki insanın saygılı olması cezbeder .şuan hala dersime giriyor ,not için yalakalık yapıyor diye düşünmesin diye bunları söyleyemiyorum :) seviliyorsun canan çetin :)
  • marmara üniversitesinin en nadide hoca.bölümümü bana sevdiren ve marmara tarihinde aldığım en yüksek notların sahibi.o kadar güzel ders anlatır ki asla dersten kopmazsınız.bütün öğrencilerine saygı duyar ve sever.derse geç gelenlere hoşgeldin der ve tanımayanları şaşırtır:) saçını,gözünü vs beğenir ve bunu söylemekten asla çekinmezzz.herkes tarafından çok seviliyor özellikle benim tarafımdan :)
  • dersi anlatırken durmadan bildiğimiz gibi der. tatlı kadındır, derste biraz karıştırıyor ama yine de kendine has tarzı ve samiyeti ile iyi hocadır.
hesabın var mı? giriş yap