• vestel manisa'da oynayan gelecegi parlak genc futbolcu. 17 yas alti milli takiminda gosterdigi performans nedeniyle milan'in transfer listesine girdigi soyleniyor.
  • italyaya gitmek istedigi icin a takimdan paf takimina gonderilmis kendisi.
  • 22 eylul 2005 turkiye meksika u 17 macinda izledigim kadariyla turkiye' nin top teknigi yuksek solak futbolcu eksikligini giderebilecek bir yetenek.
  • sol ayagiyla inanilmaz guzel kesme toplar atan muhtesem yetenek... insallah tez zamanda iyi bir avrupa takimina giderde mental gelisimini tamamlar. kanimca su haliyle bile gelmis gecmis en iyi orta acan turk oyunculardan biri...
  • cnn turk'e gore be$ikta$'in devre arasinda transfer etmek icin caba sarfettigi oyuncu. habere gore be$ikta$ caner kar$iliginda ali gune$ ve adem dursun'u teklif etmi$, vestel manisa da bunlar ile birlikte souleymane youla'yi da talep etmi$. ben de diyorum ki bahsi gecen uc be$ikta$'li oyuncu ile birlikte mustafa dogan, cagda$ atan, ibrahim uzulmez, ali tandogan da verilebilir, hatta vestel manisa karde$ takim yapilabilir.
  • ligin en cok heyecan veren genc oyuncularindan biri. transfer sezonunda transfer eden takim cok karli cikacak. memleketten oyuncu cikmamasindan yakinirken, yabanci sinirlamasini konusurken, caner gibi oyuncularin arada "kaynamamasi" en buyuk umidimdir.
  • arsenal'in geçtiğimiz yıl vestel manisaspor'a 3 milyon avroluk bir teklif yapmasına rağmen, vestel'in elinde tutmayı tercih ettiği haberleri avrupa basınında yer alan futbolcu. arsene wenger'in peşinde olduğu bir diğer türk oyuncu da nuri şahin.
  • fenerbahçe'nin, vestel manisaspor'a 1 milyon dolar + iki oyuncu teklif ettiği genç yetenek. arsenal'in 3 milyon euroluk teklifine hayır diyen vestel'in, bu teklifi kabul etmesi biraz zor gibi. yönetimin, fatih tekke için gözden çıkardığı rakamın yarısını bile caner için düşünmemesi, bu kulüpte bazı şeyler hiç değişmeyecek dedirtiyor insana. fenerbahçe'nin senelerdir tribündekilere felç geçiren sol kanadını, en az 10 sene sorunsuz taşıyacak kapasitede bir oyuncudur ve transferi gerçekleşirse sol campbell'dan bile daha önemli bir kazanç olur.
  • memlekette futbolun niye adam gibi gelismedigini gormemi saglayan en onemli orneklerden. butcesi yeten herhangi bir takimin yoneticisi olsam laurent robert'lerden, sol campbell'lerden, delgado'lardan once butun emegimi bu adami almaya yogunlastirirdim. memlekette oyuncu yetismiyor diyoruz, bir yandan da boyle muthis gelecek vaadeden adamlar gozumuzun icine bakarken dermani yabanci transferde ariyoruz. bu durum belki en bagiran sekilde fenerbahce'de goruluyor hatta. kac sezondur aksayan sol kanat yuzunden fenerbahce taraftarinin omrunden aylar yillar eksildi, bu sezon bir kisim yerli oyuncularin da takimdan ayrilip yaratacagi bosluk ortada, ama hala yerli transferde caner gibi adamlar icin bile birsey yapilmiyor. ne hikmetse ...
  • 3 sezon önce balıkesir'de edremitspor'da forma giyen ve balıkesir u-15 karmasına seçilen futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap