• az önce ahmat çakara gelen bilgidir.

    - sıvacı ertemin ısrarlarına rağmen hoca kamuoyuyla paylaşmıştır.

    - bir futbolcunun nargile içmesinde bir beis olup olmadığını değerli ekşicilerden başka kimse bilemez. haydi basın tuşlara öğrenelim.

    bir futbolcu nargile içebilir mi?
  • ibretliktir. ahmet çakar yardırıyor konu hakkında
  • genc futbolcularin,
    en iyi sigarayi siz iceceksiniz, en iyi arabaya siz bineceksiniz, en iyi karilarla siz takilacaksiniz diye motive edildigi bir ulkede normal bir durumdur
  • cumhurbaskanimiza saygisizliktir...
  • ohaa kriminale bağladı hoca :)):):)
  • yıl 6 sene önce falan.

    uğur uçar o zamanlar galatasaray'da genç ve umut vaadeden futbolcu. bir mekanda nargile içerken gördüm. o aman aklım çıkmıştı. resmen çok çalışayım da formayı kapayım yerine bu kafada hareket etmesine. sonrası malum zaten, hangi takımda bilmiyorum bile.

    ha nargile büyük bir olay mı bilemem ciğerler için ama ben buradan özen göstermek veya göstermemeyi görüyorum.

    ben de zamanında sporla uğraşırken, resmen attığım adıma dikkat ederdim ki öyle büyük futbolcu olacağım da yoktu ama insanın içinden işte demek ki hep.

    abartılmaması gereken olaydır. her meslekteki gibi işine aşkla bağlı olan ve iş için yapan bulunmakta.
  • akıllara başka futbol insanlarının sigara içme olaylarını getiren hadise
    (bkz: jack wilshere'in sigara içmesi)
    (bkz: arsene wenger'in sigara içmesi)
  • yaptigi sporla direkt alkali ve zarar verici bir eylem oldugu icin bence caner'in hatasi bu durum. hakan balta ve sigara örnegi var, hakan'in en ufak bir hatasinda git sigara iç zaten amauri diye başliyor taraftarlar. yarin obur gun firtina bir sag acik caneri patates eder taraftar ve basin nargileden vurur, formsuz olur nargileden vurur. bana gore hem koz veriyor hem de bir sporcunun özellikle sezon devam ederken yapmamasi gereken bir hareket yapiyor.
  • tütün türevleri ve/veya alkol tüketen ilk sporcu değildir son da olmayacaktır. (bkz: #47118354)

    yaptığı tabiki de doğru değil ancak hiçbir sporcunun sürekli olarak bu tür maddeler tükettiğini düşünmüyorum açıkçası.keyif için ayda bir müsait zamanlarda takılmalarına kişisel olarak çok yanlış bulmuyorum.

    sporcu metabolizması arada sırada yapılan bu tür kaçamakları tolere edebilecek kapasitede bir sistem.sporcunun formuna boku çıkarılmadığı sürece ciddi derecede zarar vereceğini de düşünmüyorum.altyapıda 8 yıl basketbol oynamış a takım seviyesine kadar çıkmış biri olarak yazıyorum bu satırları işkembeden sallamıyoruz.

    caner'in bayılma sebebini de tam da bahsettiğim gibi nargile içme işini ayda yılda bir yaptığından olsa gerek nargileyi sık içmeyen insanlarda rahatlıkla görülebilen çarpma olarak nitelendirilen ani tansiyon düşüşü yaşadığını düşünüyorum.zaten kan tetkiklerinde herhangi bir şey çıkmaması da bunu gösteriyor.

    zira bu adam bunu devamlı yapan bir futbolcu olsa zaten şimdiye adı çıkardı buna emin olabilirsiniz.öyle bir durumda da alır nargilesini evinde içerdi gidip ortalık yerde içmekten çekinirdi.o yüzden geçmiş olsun deyip geçmek lazım, bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum kendisinin de.
hesabın var mı? giriş yap