• otobüse bindiğimde hep karşılaştığım bir görüntüdür, yaşamayan anlayamaz: canı sıkılmış bir hanım teyze tarafından darlanan yolcu gencin dramını..

    ah canı sıkılmış teyze tarafından darlanan yolcu genç!
    gözlerinden anlarsınız trajediyi; kaçma isteği ve şu durakta inip yürüsem mi acaba ikilemini. bu gençler genelde sarhoş olur, kendi varlığıyla eğlendiği anlarda gelir hep canı sıkılan teyzeler. eksi kutupların artı kutupları çekmesinden midir bilinmez, kaşı kirpiği buza bağlayan havalarda sıcak ve konforlu otobüs yolculuğunun tepesinden damlayıp tüm huzuru yerle yeksan eder.

    üstelik teyze hazırlıklı ve dinçtir. canı sıkılmış teyze tarafından darlanan gencin ilgisini çekebilmek için her topiği 10 seyit onbaşı gücüyle dener. al canımı diye başını pencereye doğru çeviren gencin burnunun dibine son çare olarak akıllı telefonunu dayar teyze. nesrin'in kına fotoğraflarını göstermektedir bu kez, durmayacaktır.
    canı sıkılmış teyze tarafından darlanan gencin tek istediği şey sarhoş kafası ve yorgun gözleriyle efendi efendi müziğini dinleyip uzaklara dalarak konforlu yolculuğunun tadını çıkarmakken önünde iki seçenek vardır:
    ya 8 durak erken inip konforundan vazgeçerek fakat müziğini dinleme hakkı kazanarak o yolu yürümek, ya da nesrin'in abiyesine yorum yapan teyzeye teslim olmak.

    öyle bir mental tacizdir ki gencin maruz kaldığı, süper toto 4. lige real madrid gelmiştir sanki. görelespor otobüse binerken real madrid tarafından tokatlanacağını bilse oturur muydu cam kenarına baştan? o an anlar işte canı sıkılmış teyze tarafından darlanan genç; yan koltuğa sırt çantası koymanın önemini..
hesabın var mı? giriş yap