canim benim
-
bir ekşi sözlük yazarı. evet.
-
bition da paylaştığı çizimleri ile sanatına hayran bırakan yazar.
-
güzel yazması bir yana, seri eksi oy veren şahıslara yönelik bir entrysindeki çağrısına imza attığım ve ilgili şahıslara "e hadisenize!" dememe yön vermiş yazardır.
ilgili entrysi, müjdat gezen ile ilgili:
"kötüleyen kardeşlerim; o butona basıp kaçmak yerine bu adamın "bu halkın yarısı aptal" mealindeki sözlerini iki üç satır birşeyler yazıp savunsanız da görsek?" -
su siralar bition a girme nedenim.
-
-
(bkz: #26063260)
bu entry'i yazarak içimden geçen her şeyi patır patır anlatan yazar. bu satırları yazan elleri öpmek istiyor, onun yerine bu entry vesilesiyle kendisine teşekkür ediyorum. -
(bkz: canım benim)
-
iyi bir yazar, çok sevdim kendisini.
bu yazdıklarını gördüğümden beri mutluyum yalnız değilmişim.
(bkz: #26869484) -
yumuşak yüzlü anarşist. boğaziçi köprüsü'nden bisikletle geçmek eylemini gerçekleştirmiş vakt-i zamanında. geçen günlerde fsm'den de geçti. şahidim. strava da şahit.
trafikten korktuğu için bağdat caddesi'ne bile inemeyen şahsımın epey ağzını sulandırıyor. ulan. bi de yol bisikletine geçirdik mi tamamdır. -
aç karna 3000 metre irtifalı tur yaptığımız bisikletçi. saat yediden beşe kadar yemek yemeyip saat beşte 4 hamburger 1 kıymalıyı pideyi de 15 dakikacık içerisinde götürdüğümü de ekleyeyim o eklemeden :/